Tema este noua ! in caz de intampinati o problema icontactati un fondator !

Sign in to follow this  
sHok

[CLUB] ★ REGULAMENT

Recommended Posts

Regulament general

 1. Pentru a ne anunta Posibil codat folosiți say_team @ (u @ ) + numele suspectului.
 2.  Jocul este free game in limita bunului simt
 3. Respectați decizia luată de un administrator atunci când acesta spune că un jucător a anunțat ulterior că un hacker posibil este curat.
 4. Răspunsul la întrebarea " Ai citit regulamentul? " Este mai jos în acest subiect.
 5.  Pluginul amx_ss face 4 fotografii cu 199 HP din care un verde! 
 6. Folosirea modelelor ESL ( T complet rosu - CT complet albastru )
 7. Limbajul vulgar / neordonat / deranjant sau jigniri adresate administratorilor se sancționează cu GAG 3 minute , iar dacă un jucător nu respectă limbajul decent, la 2 abateri va primi BAN 120 minute  să se calmeze. 
 8.  NOAPTEA se joacă Doar  dust2 .
 9. Pozele făcute de admin trebuie să fie predate în maxim 5 minute !
 10. NU aveți voie să încercați dacă muriți (sau luați gag) la începutul etapei (pentru a reintra în joc în viață) -> BAN 30 minute .
 11. Pe hărțile de AWP / HE / KNIFE / FY NU AVEȚI VOIE CU : arme [m4a1, ak47, Mp5 Navy], grenduri [HE / FLASH / SMOKE] ! -> Slay
 12. Pe site-ul awp_bycastor nu aveti voie sa campati in grote, decat pe durata concursului awp-time .-> Slay
 13. Nu aveti voie sa urcati pe harti  -> E valabil doar pentru VIP, restul neavând această posibilitate.
 14. Nu faceți SPAM (rebuy) cu el / bliț / fum.
 15. Folosirea MICROFONULUI este interzisă. în mod prostesc
 16. Într-o reclamație sunt posibile doar persoanele implicate + conducerea serverului ( Manageri / Fondatori ).
 17. Managerul are dreptul la maxim de decizie, deciziile lor pot fi contestate NUMAI prin reclamația unui jucător / administrator, acestea fiind evaluate doar de FONDATORI . În cazul în care aceștia au greșit, la 3 abateri să primească AVERTISMENT / SUSPEND / -1 / REMOVE .
 18. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, ATAP-urilor etc.
 19. Reclama intenționat (în mod repetat de către același jucător / admin) către alte servere / forumuri / site-uri.
 20. Persoanele care refuză sau părăsesc serverul după ce au efectuat comanda: amx_ss , pe acestea, vor primi BAN PERMANENT .
 21. Comenzile intre admini sunt strict interzise


Regulament Admini
 

 1. Aveți obligația de a face reclamă pe grupurile de  CS .
 2. 2Adminii au obligația de a se interesa de parola de la  PERSONALUL numai  pentru a fi la curent cu deciziile luate sau pentru a posta ghilimele legate de server sau legate de  personal . Dorim dovezi în special în cazul în care se fac referiri la  Personal  sau la bugurile serverului. În caz contrar, orice reclamație între 2 administratori sau orice nemulțumire față de server, postată oriunde numai la  PERSONALUL  va primi T / C  direct  și va fi mutat la  Arhiva Club .
 3. Nu aveți voie să cereți UP (+1 la grad). La sfarșitul fiecărei luni vă este verificată activitatea iar atunci se va stabili cine va primi UP/DOWN
 4. La o eventuală cerere unban/reclamație, aveți la dispoziție maxim 24 de ore pentru postarea dovezii.
 5.  REGULAMENTUL GENERAL al serverului trebuie aplicat și este o obligație a adminilor de a lua măsurile necesare pentru buna fluiditate a serverului. 
 6.  Adminii au obligația de a respecta playerii deoarece ei ne sunt "musafiri" nouă astfel trebuie să le oferim un mediu de joc cât mai bun prin aplicarea regulamentului NUMAI ATUNCI CÂND TREBUIE. În cazul în care un player se manifestă diferit de admini sau ceilalți participanți la joc încălcând regulamentul, în această situație se vor aplica sancțiunile conform Regulamentului General
 7. Orice BAN de orice natură, orice reclamație și orice nemuțumire, este indicat să conține măcar o dovadă clară și concretă. 
 8. Nu faceți abuz de comenzile: amx_say/amx_tsay/amx_csay.
 9.  Nu utilizați comenzi de genul: amx_mapamx_votemap etc. între orele 00:00 - 10:00 (durata funcționării programului de noapte).
 10. Toți adminii sunt obligați sa dețină același nume și pe forum si pe server pentru a se evita unele confuzii.
 11. Atunci când dați BAN unui jucător, (Primul cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" este "Respect" ) treceți un motiv cât mai clar (wall/aim/speed/limbaj/etc.). Se vor sancționa motivele de genul: pa, ieși, sal, etc. 
 12. Atunci când se reclamă un codat pe server, aveți obligația de a anunța jucătorul că verificați suspectul.
 13.  Respectați-vă între voi, evitați pe cât posibil certurile pe say sau pe amx_chat, dacă cineva a greșit explicați-i frumos fără să aveți un a da senzația de superioritate.

   Este interzisă deținerea unui acces pe alte servere de același gen (classic).
 14. În cazul în care nu puteți intra pe server o perioadă mai mare de 2 zile, postați pe forum laStaff's Only secțiunea Absențe/Retrageri altfel ve-ți fi sancționat cu REMOVE în cazul în care au trecut 7 zile (Al doilea cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" este "Regulament").
 15. Atât jucatorii cât și adminii nu au voie să facă monitor sau să-și spună pe TS3 unde sunt ceilalți participanți la joc - în cazul în care unuia dintre jucători i se face demo, această scuză nu va fi acceptată.
 16. Comenzile între admini sunt strict interzise!
 17.  Dacă doi sau mai mulți admini se ceartă, nu aveți voie să interveniți (doar Manager+). Cei doi iși pot face reclamatțe reciproc dacă doresc astfel puteți fi prins la mijloc și se poate să vi se facă o nedreptate.
 18.  Doar adminii cu grad de la God în sus au dreptul să ceară scan wargods (click) altui admin în funcție de gradul pe care-l deține. Se va evita solicitarea testului în ordine ierarhică (gradele mici să ceară de la gradele mai mari). Dacă cel care a solictat testul WG poate dovedi că adminul respectiv a refuzat solicitarea, adminul în cauză va fi sancționat.
 19. Este interzisă împrumutarea sau folosirea unui acces de către altă persoană decât cel/cea pentru care a fost făcut. Este interzisă folosirea altui nick pe server, se va folosi doar nick-ul pe care dețineți accesul.
 20. Directorul are dreptul de a verifica orice admin utilizând comanda amx_ss. Adminul în cauză are obligația de a preda TOATE pozele (Al treilea cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" este "si-l aplic").
 21. Este interzisă folosirea unui limbaj vulgar sau "de stradă" pe chat-ul normal, acest lucru este permis în limita bunului simț pe chat-ul adminilor.
 22. Adminii care sunt prinsi ca joaca pe alte servere si lasa serverul nesupraveghiat v-a primi direct -1!
 23. Nu aveti voie sa cereti test WARGODS la playeri fara aprobarea unui fondator,manager sau god!
 24. Atunci cand utilizati comanda amx_votemap sau amx_votemapmenu aveti obligatia de a pune 3 harti.!!!! 

ATENTIE !!! NU MAI PUTIN DE 3 SI NICI MAI MULT DE 3 .

 

Măsuri principale:
Regulile scrise cu galben reprezintă sancționare prin -1 
Regulile scrise cu portocaliu reprezintă sancționare prin SUSPEND
Regulile scrise cu roșu reprezintă sancționare prin REMOVE
La încălcarea acestor puncte din regulament, la decizia directorilor
se pot lua și / doar măsurile complementare:  WARNING

NOTĂ : Acestea au caracter facultativ, fiecare situație impunând sancțiuni diferite în funcție de gravitatea faptei 
și de caracterul repetitiv al celui care comis-o.
 

Cu stimă,  #Staff CLUB.CRASHED.RO

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this