All Activity

This stream auto-updates

 1. Last week
 2. Earlier
 3. Weep

  1. Numele tau de pe minecraft: 2. Numele adminului pe care vrei sa il reclami: 3. Motivul pentru care vrei sa il reclami: 4. Dovada ( SS sau Video ) : 5. Crezi ca gresit fata de tine? ( DA/NU) : Orice reclamatie facuta aiurea se va sanctiona cu BAN/BLACKLIST. Orice reclamatie facuta aiurea se va sanctiona. "Post Huntingul" se va sanctiona cu BAN PERMANENT. Staff-ul MC-CRASHED, va doreste o zi buna!
 4. Weep

  MODEL CERERE UNBAN: 1. Numele de pe minecraft: 2. Motivul pentru care ti-ai luat ban ( +dovada 😞 3. ID-ul tau de pe discord ( ex: weep#7782 ) : 4. Ai fost banat pe nedrept? (NU/DA) : 5. Esti constient ca daca cererea ta de unban a fost respinsa poti reface alta peste 3 zile? : Staff-ul MC-CRASHED, va doreste o zi buna!
 5. C.A.P.I.T.A.N.U.L

  Done. Categoriile ti le-am facut , accesele le ai , daca ai probleme, nelamuriri te rog sa-mi lasi pm.
 6. Uraganu

  ACCEPTAT SI BINE ATI VENIT LA NOI!
 7. Nume dorit: mc.crashed.ro Număr de sloturi: 30 IP & port: 193.84.64.34:2561 Mod de joc: Minecraft - Factions Contact deținător/deținători: weep#7782 - racky#6681 Numele firmei unde este găzduit: gazduirejocuri Link GameTracker: Nu avem, e de mc. Va putem da detalii in privat Notes: ( Serverul se va deschide maine, daca imi acceptati DNS-ul, m-am gandit ca ar fi interesant un server de minecraft. ) Categorii: Cerere Unban Reclamatii Staff-MC Anunturi Event-uri
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 16. ilvechio2019

  cumpar o invitatie filelist.
 17. ilvechio2019

  Bună! As dori si eu o invitație.
 18. ilvechio2019

  Bună! As dori si eu o invitație.
 19. Numele adminului: Pipiriciu_alfa Nume player: Shooter Motivul: a zis ca nu ii pace moaca mea Data când s-a întâmplat : 21/03/2021 Dovadă--https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2202321 id steam admin: STEAM_0:1:521327899 id steam player: STEAM_1:1:1724928105 Mi-a cerut Wg si l-am dat neavand cod ...dupa care ma trezesc cu bann iar cand l-am intrebat dc a zis ca nu ii place moaca mea necunoscandune personal..pur si simplu...desi mi-a cerut zi de zi wg si i l-am dat explicandui ca nu imi sta in caracter sa joc cu cod....dupa parerea mea un asemenea om nu are cum sa a
 20. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 21. shogun

  Salut, Am primit ban pt nick-ul shogun in consola pe motiv ca foloseam AIM fara nici o discutie. Pe forum ai scris ca nu ti-am dat SS si nici macar nu mi-ai cerut. M-am uitat pe disk si nu am nici un screenshot de la tine. Din punctul meu de vedere nu e normal s-a primesc ban fara nici o verificare si fara nici o discutie. Puteai sa ma bagi spec si sa-mi ceri pozele pe care zici ca le-ai facut. Eu joc cu AWP si joc ft bine nu am aim sau wall sau orice altceva. Sa va fie rusine pentru modul in care va purtati.
 1. Load more activity