Jump to content

sHok

Fondator
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Profile Song

sHok last won the day on May 8

sHok had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

2 Followers

About sHok

 • Rank
  Fondator Crashed Romania
 • Birthday 07/12/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick-ul tau: sHok Tipul de lucrare: (Avatar) (Semnatura)?: Avatar Imagine(Obligatorie): tema urban Dimensiuni (150x250) (450x150): 150x250 Text: sHok Text secundar crashed or www.crashed.ro?: www.Crashed.ro Alte informatii: bafta
 2. Bun venit pe crashed
 3. Dupa cum spune si titlul, servere de CS 1.6 spre administrare . Momentan am un singur server disponibil . Voi lasa cate un reply in acest topic de fiecare data cand se va elibera un server. Cine e interesat, poate lasa un reply dupa modelul de mai jos. Model: -Mod dorit: -Experienta FTP: -Esti dispus sa-l populezi ?: -Vechime pe aceasta comunitate: -Alte Detalii [Optional]: Cerinte: -Sa stiti sa configurati serverul, sa umblati in FTP. -Sa aveti minim 5 playeri contant in 3 zile. -Care cere server si nu se ocupa de el, va fi adaugat pe Black List, ceea ce inseamna ca nu va mai putea primi server niciodata.
 4. o intrebare ce anume iti poti lua de punctele aceleam ?
 5. ai gresit categoria mutat unde trb !
 6. Acceptat ! Dai mesaj cu categoria aleasa de tine unde te vei ocupa
 7. Bun venit pe crashed romania !
 8. Membrii comunitatii primesc la serverele hostate la HostGame.ro: 8 sloturi suplimentare* la host servere de CS, CSS, CS-GO (exclus cele cu port 28015) 50 sloturi suplimentare* la host servere SAMP, MTA http://hostgame.ro/gazduire_servere_cs_16/ http://hostgame.ro/gazduire_servere_csgo/ http://hostgame.ro/gazduire_servere_css/ http://hostgame.ro/alte_servere/gazduire_servere_cs_cz/ http://hostgame.ro/gazduire_servere_samp/ http://hostgame.ro/alte_servere/gazduire_servere_mtasa/ http://hostgame.ro/alte_servere/gazduir ... minecraft/ http://hostgame.ro/alte_servere/gazduir ... ft_4_dead/ http://hostgame.ro/alte_servere/gazduire_servere_mohaa/ http://hostgame.ro/alte_servere/gazduire_servere_fivem/
 9. Fondator @sHok // Responsabil cu Asistenta tehnica creare dns @TATA*jo* // Responsabil cu linistea si ordinea publica , oferire grade Ts3 @!r!n@ // Responsabila cu ordine si disciplina Forum/Ts3 Administrator - Super Moderator @Luci ♧ - Moderator @Cenzuratu' // Responsabil pe categoria Gaming, Multimedia si Tehnologie - GFX Designe - -
 10. ⇨ Nume ( real ) : ⇨ Nick-Name : ⇨ De la cine ai luat BAN ? : ⇨ Motivul pentru care ai luat ban ? : ⇨ Dovada : ⇨ Alte precizari : IMPORTANT ⇨ In primul si-n primul rand, cererile de UNBAN care nu sunt urmate de o dovada, sau de o adunare de cel putin 2-3 martori la incident , vor fi respinse din start + WARN !
 11. Model Reclamatii Utilizatori ⇨ Numele Dumneavoastra : ⇨Nickname-ul Dumneavoastra: ⇨Nickname-ul Reclamatului: ⇨Motivul acestei reclamatii: ⇨Dovada: ⇨ Data si ora: ⇨Alte Precizari: Dovada trebuie sa fie de genul ss(ScreenShot) sau video , nu se accepta dovada de tipul Audio , deoarece este strict interzisa inregistrarea pe serverul nostru de TeamSpeak.
 12. Model Cerere Grad TeamSpeak3 Crashed # Romania ⇨Nume si prenume: ⇨Nick-ul pe TeamSpeak: ⇨Varsta: ⇨Experienta in moderarea unui TeamSpeak ⇨De ce doriti acest Grad?: ⇨Orele petrecuta pana acum pe serverul nostru :(Link GameTracker): ⇨Ai citit regulamentul si esti de acord cu el?: Nu aveti voie sa aveti nickname-uri diferite pe Teamspeak si pe Forum , Nickname-ul de pe Teamspeak trebuie sa corespunda cu nickname-ul de pe Forum pentru a nu se face confuzie intre oamenii din Staff-ul Administrativ de pe forum si cel de pe TeamSpeak. Candidatul ideal pentru un grad pe serverul nostru de TeamSpeak trebuie sa aiba minim 15 ani si sa nu aiba antecedente cu oamenii de pe teamspeak , cei ce fac parte din grupul administrativ pentru a evita orice fel de clinci . Totodata candidatul trebuie sa fie o persoana calma , rabdatoare , care sa nu se pripeasca in situatii dificile unde trebuie luate decizii imediate .
 13. Model Cerere Canal ⇨ Nickname-ul Dumneavoastra : ⇨Numele canalului Dorit: ⇨Ati citit regulamentul si sunteti de acord cu acest regulament? ⇨Unique ID: Alte Precizari:
×