Jump to content
Sedinta sambata 23:11:2019 ora 21:00!!!!Stafful forum +ts3!!! ×
Forums Members Staff Leaderboard Cerere DNS

Crashed Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Sedinta sambata 23:11:2019 ora 21:00!!!!Stafful forum +ts3!!!

colt

☆︎ Premium Member
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "pai si ce vina am eu daca nu merge cacatu lor de wg ?" . Problema e ca nu de la ei nu iti merge tie wg, ci de la tine din calculator e problema. Vrei sa iti rezolve altcineva problema?sau problema asta o tii tu intentionat asa, ca atunci cand ti se cere wg sa zici ca acum, nu merge wg, ce sa fac.
 2. <13:54:03> "onu.blind": le am luat pe toate <13:54:10> "onu.blind": la rand <13:54:12> "onu.blind": si ieri <13:54:14> "onu.blind": nu merg Stiai de mult timp ca nu iti merge wg. Ce vrei sa iti rezolve cineva problema?Pt ca tu ai probleme cu calculatorul tau, ma certi pe mine? Nu e ok. Chiar ai probleme.
 3. Si ce sa vad la tine in calculator? Ca esti curat sau nu in wg? Stiai de ieri, ai zis ca nu iti merge wg de ieri. Ce asteptai? Sa intri azi si sa ma certi pe mine ca nu iti merge tie wg? Ai regim special? Daca intrai cu numele tau e posibil sa fi scapat ca poate nu te verificam eu, de asta am zis, stiam cine esti si poate ma fentam si nu te verificam. Bine ai facut ca ai intrat cu alt nume , asa sa faci mereu, sa te verificam de fiecare data cand esti suspect. <13:54:03> "onu.blind": le am luat pe toate <13:54:10> "onu.blind": la rand <13:54:12> "onu.blind": si ieri <13:54:14> "onu.blind": nu merg
 4. Ti-am cerut wg. Video asta nu imi arata ca esti curat in wg. Joci de 2 zile? Joci de rupi netu da nu ai grija ca atunci cand esti controlat sa poti sa si dai wg. E problema ta. Sin partea mea ai Contra.
 5. Pro unban, cu precizarea sa nu jigneasca adminul, cum el este respectat si i se vorbeste frumos asa cerem si noi sa fim tratati.
 6. Mafya pe ce demo te-ai uitat tu?Ca cele 2 linkuri postate mai sus de Remus nu merg. Tu la ce demo te uiti? Vorbeste frumos fara jigniri, risti ban pentru jigniri.
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. Bin Laden jigniri in mod repetat si voit pe server si pe ts3. Respins .Victore jigneste in mod repetat si voit in cerere. Respins.
 9. Cuvinte care se refereau la mine spuse de playerul sebbi - mor pe copii astia, nu fii nebun, hai ca esti admin daca e si tu, se vad in pozele facute de mine cu telefonul. Nu va place, nu e rezolutia buna? Gresisem eu, mergea el direct sa faca reclamatie, nu sa tot indruge cuvinte jignitoare. Kick nu mai era cazu trebuia sa-i dau dupa gag direct ban, dar am zis, hai totusi. Dupa ce primeste gag,kick ,pt limbaj, playerul intra din nou cu acelasi vocabular urat pe server, nu ma intereseaza cu cine vorbea, asemenea cuvinte nu se permit pe server ca cele 2 care se vad in alta poza- te arzi in bostan ,gay. Trebuie sa fac compunere sa va descriu pozele mele? GAbi mai mult nu am ce demostra.
 10. Data viitoare iti voi da ban permanent.
 11. Un player nu poate impune unui admin ce decizie sa ia .Nu sunt obligat sa tin cont de parerea ta. Si 3, ai dat si retry. https://imgur.com/a/gBtJmOD
×
×
 • Create New...