Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

colt

☆︎ Premium Member
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

thumbs_up_down 2 Neutral

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pentru mistouri se da ban permanent. Ma c-am simt mistocarit de tine. Ultimul advertisment.
 2. kulkat pune si poza unde zici la admini ,, ba astia,, , daca odata mai vb urat, cat sunt eu aici, cu vreun admin, nu neaparat cu toti cum ai facut-o acum ai ban permanent de la mine. Citeste regulamentul.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Pro unban. In cel ce l-ai dat imi apareau 3 poze.
 7. iEPURE CAND MERGI LA CINEVA IN CASA NU CRED CA II EXPLICI TU LUI CUM SA PROCEDEZE . Ti-am si dat de ales ,scoti cfg acela si joci aici sau poti pleca linistit, fara sa primesti ban, pe alt server. Tu nu , ai intrat iar ca sa ma certi si culmea ai intrat si in joc. Chiar imi pare rau sa vad playeri buni cum se prostescu cu tot felul de setari care sa-i faca sa traga si drept, cu toate ca ei mai trag si stramb. Multi vreti sa dati numa hs , nu va puteti asuma un joc asa cum il poate juca ochiul, creierul si mana voastra? UITE AICI WG MEU : www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1836974 ,CEVA DE GENUL ASTA TREBUIE SA ARATE SI AL TAU SI POTI JUCA PE UN SERVER DESTUL DE BUN, ADICA AICI CU NOI.
 8. https://imgur.com/a/1jD8hso . EL chapo ai 5 minute sa dai pozele. Tu ai dat doar o poza . Grabeste-te alta data. PRO unban.
 9. "pai si ce vina am eu daca nu merge cacatu lor de wg ?" . Problema e ca nu de la ei nu iti merge tie wg, ci de la tine din calculator e problema. Vrei sa iti rezolve altcineva problema?sau problema asta o tii tu intentionat asa, ca atunci cand ti se cere wg sa zici ca acum, nu merge wg, ce sa fac.
 10. <13:54:03> "onu.blind": le am luat pe toate <13:54:10> "onu.blind": la rand <13:54:12> "onu.blind": si ieri <13:54:14> "onu.blind": nu merg Stiai de mult timp ca nu iti merge wg. Ce vrei sa iti rezolve cineva problema?Pt ca tu ai probleme cu calculatorul tau, ma certi pe mine? Nu e ok. Chiar ai probleme.
 11. Si ce sa vad la tine in calculator? Ca esti curat sau nu in wg? Stiai de ieri, ai zis ca nu iti merge wg de ieri. Ce asteptai? Sa intri azi si sa ma certi pe mine ca nu iti merge tie wg? Ai regim special? Daca intrai cu numele tau e posibil sa fi scapat ca poate nu te verificam eu, de asta am zis, stiam cine esti si poate ma fentam si nu te verificam. Bine ai facut ca ai intrat cu alt nume , asa sa faci mereu, sa te verificam de fiecare data cand esti suspect. <13:54:03> "onu.blind": le am luat pe toate <13:54:10> "onu.blind": la rand <13:54:12> "onu.blind": si ieri <13:54:14> "onu.blind": nu merg
 12. Ti-am cerut wg. Video asta nu imi arata ca esti curat in wg. Joci de 2 zile? Joci de rupi netu da nu ai grija ca atunci cand esti controlat sa poti sa si dai wg. E problema ta. Sin partea mea ai Contra.
 13. Pro unban, cu precizarea sa nu jigneasca adminul, cum el este respectat si i se vorbeste frumos asa cerem si noi sa fim tratati.
 14. Mafya pe ce demo te-ai uitat tu?Ca cele 2 linkuri postate mai sus de Remus nu merg. Tu la ce demo te uiti? Vorbeste frumos fara jigniri, risti ban pentru jigniri.
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...