Tema este noua ! in caz de intampinati o problema icontactati un fondator !

*HeRmAnO*;FrAttELLo*;MaLaK

☆︎ Premium Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nick: *HeRmAnO*;FrAttELLo*;MaLaKA*; Vârsta : 25 Ore pe server (LINK nu am multe dar le voi face Puteți fi activ pe Team Speak?(obligatoriu chiar si fara microfon da Cât timp poți fi activ pe server pe zi?: depinde 3,4 Experienta in amx de la 0%-100%?:100 Ai citit regulamentul?: În cazul în care nu puteți intra pe server o perioadă mai mare de 2 zile, postați pe forum laStaff's Only secțiunea Absențe/Retrageri altfel ve-ți fi sancționat cu REMOVE în cazul în care au trecut 7 zile (Al doilea cuvânt pentru răspunsul la întrebarea "Ai citit regulamentul?" este "Regulament").
  2. Nume si prenume: maryo ⇨Nick-ul pe TeamSpeak: *HeRmAnO*;FrAttELLo*;MaLaKA*; ⇨Varsta:25 ⇨Experienta in moderarea unui TeamSpeak: Foarte buna ⇨De ce doriti acest Grad?:sa asigur linistea si placerea de a sta pe ts3 cu oameni cu un comportament civilizat ⇨Orele petrecuta pana acum pe serverul nostru :(Link GameTracker): ⇨Ai citit regulamentul si esti de acord cu el?:sunt de acord !
  3. 1.Nume si Prenume: Maryo 2.Varsta: 25 3.Vechime in comunitate: O SA FACEM 4.Numarul de topicuri in sectiunea aleasa: TOT FORUMU 5.Motivul pentru care vrei sa faci parte din echipa administrativa Crashed # Romania: sa ajut comunitatea sa o facem cat mai sus 6.Experienta in domeniu . DESTULA 7.Ai citit regulamentul(Cuvantul Cheie): Da sunt de acord! 8.Gradul Dorit: ADMINISTRATOR 9.Alte Precizari : Hai Crashed :x
  4. 1. Nume si Prenume: Maryo 2. Nick Forum: *HeRmAnO*;FrAttELLo*;MaLaKA*; 3. Varsta:25 4. Ocupatie: Logistica 5. Locatie: Italy 6. Hobby: CS, MUZICA, SI ETC! 7. O mica descriere: PAI O SA NE CUNOASTEM IN TIMP 8. O poza cu tine:e mai jos 9. De unde ai aflat de noi:de la usp\drept la tinta 10. Care a fost prima impresie despre forum/oamenii ce tin de forum(staff) FOARTE BUNA !