Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

kulkat

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

thumbs_up_down 0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Te rog sa prezinti dovada unde am zis eu "ba astia" te rog eu frumos. Am spus doar ca de ce faceti rush. Te rog sa vii cu dovada ca tu ai dat gag nu eu. Pana cand aduci tu dovada aia, eu zic sa te calmezi.
  2. Nick reclamant: kulkat - Nick reclamat: colt - Data si ora: azi, 19:50 - Motiv: gag aiurea si abuz. - Dovada clara: https://imgur.com/U11Vc4R https://imgur.com/Wp386j3 - Alte precizari: Il intreb doar daca poate fara rush si el imi da gag 20 de minute pentru asta?? Ce motiv e asta? si pentru ce 20 de minute??
  3. Ceva facut la misto: x x x x x
  4. 1. Nume si Prenume: Domnul kulkat pentru cunoscatori. 2. Nick Forum: kulkat dupa cum se vede. 3. Varsta: Sunt un simplu suflet captiv in aceasca "carcasa" de carne care nu are varsta daca ii schimbi piesele. 4. Ocupatie: Electro-mecanic. 5. Locatie: Galati. 6. Hobby: ZAMBESC CAND SUNT TRIST. 7. O mica descriere: Ma prefac de multe ori surdo-mut doar ca sa scap de persoane care nu merita. 8. O poza cu tine: Puteti inchide ochii si sa stati linistiti si vedeti unde ajungeti, ma veti intalni acolo. 9. De unde ai aflat de noi: De la un prieten. 10. Care a fost prima impresie despre forum/oamenii ce tin de forum(staff) : Unii nu merita sa fie in staff, alti sunt bine alesi. Forumul e ok, mai merge lucrat putin la el.
Powered by Invision Community
×
×
  • Create New...