Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

sk3ark23

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

thumbs_up_down 1 Neutral

About sk3ark23

 • Birthday 01/23/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. - Nick: Psycho! - Ip-ul: - Steamid-ul: STEAM_0:0:45730607 - Adminul care te-a banat: Operator125 - Data/ora: 13.01.2020 21.55 - Motiv: lbj - Dovada (print la consola) https://imgur.com/J68wvnT ************************************************ Informatii ban Nume: Psycho! SteamID: STEAM_0:0:45730607 Motiv: lg Cand primesti unban: Ban Permanent Numele adminului: Operator125 SteamID-ul adminului: STEAM_0:0:25650468 Daca ai fost banat pe nedrept poti face o cerere de unban aici: https://crashed.ro/index.php?/forum/176-clubcereri-unban/ ************************************************
 2. Adica sa primesc gag nu ban, la asta m-am referit dar trebuie sa desenez ca sa ma pot face inteles. Nu a injurat nimeni ca ascult reguli de cs ci din motivul ca am fost omorati aiurea de vreo cateva ori si asta a fost tot dar nici tu nu cred ca ai habar ce a fost si nu are rost sa te implici. Am lamurit-o cu luci, astetem logourile si asta este.
 3. Nu stuntem smecheri amice, asta asteptam, sa ne spuna un owner cine are dreptate si asta este, panaa la urma urmesi sa se respecte regulamentul pana la capat si adminul sa ne prezinte dovezile cum ca noi am facut misto sau am injurat adminul ca sa primim ban permanet desi trebuia frumos sa ni se explice ceea ce am facut, sa luam gag sau banul acela de 2 ore si asta era, nu sa luam 2 minute dupa care 2 ore de la un alt admin dupa care alte 2 ore de la alt admin si permanent de la luci... asta imi da mie dovada aici de admin primit de 2-3 zile de care se abuzeaza + ca era ceva codati acolo cu wall dar am fost vazuti noi astia 2 care faceam rush. Tu nici nu cred ca ai fost prezent acolo si acum te bagi aici cand nu stii deloc despre ce este vorba deci mergi si relaxeaza-te ca nu are rost sa te agiti si tu aiurea pe aici. Astept sa vina luci cu logurile si sa dea zzzGH verdicutul.
 4. Bun, stam calmi si asta este. Noi ne-am recunoscut vina ca am injurat si trebuia sa primim gag , d-aia ma agit eu aici ca se abuzeaza de functii cat despre rush cum a spus si christa cu o seara inainte am jucat si nu a pomenit nimic de rush. Noi am citit regulamentul si am inteles treaba cu rush-ul acum astepta sa putem intra din nou pe server sa jucam dupa reguli dar vreau sa se lamuresca si treaba cu luci ca noi nu am avut nimic cu nimeni pana cand am primit slay prin catacombe( m-am repetat cu asta de m-am plictisit). Cat despre injuraturi mi-am bagat de doua ori ca de ce da slay si asta a fost , nu l-am injurat personal si nu l-am jucnit deloc.
 5. Tu nu intelegi ceea ce eu vreau sa spun aici, am injurat intrucat mi-am luat gag si dupa 2 oare de ban , acum de ce am ban permanent? Prietene, te invarti singru in jurul cozii si nu iti iese. Cum sa te mai injur daca aveam ban permanent ?
 6. Daca ai citit tot, ma lamuresti si pe mine cu o dovada?
 7. Ai tu o dovada clara ca am injurat incat sa merit banul pe deplin ? Cum am mai spus, am recunoscut ca am injurat in limita bunului simt ca nu aveam de unde sa visez ca se da slay daca sunt catacombe deci asadar si prin urmare va acoperiti unul pe altul si cam asta este, nu are rost sa ma mai agit aiurea. Bafta!
 8. Stai putin prietene ca nu stiu ce fel de injurii crezi ca ti-am adresat intrucat tu ne-ai dat ban permanent pentru ca noi am injurat si am recunoscut asta din motivul ca nici eu nu am fost sfant. Eu in momentul de fata ma pot juca pe server ca mi-a fost ridicat banul dupa ce am postat reclamatia dar nu inteleg de ce Christa are permannet ca ea nici nu a mai apucat sa zica ceva ca ea avea ban direct. Pana la uram urmei nu trebuie sa ma ti de vorba, eu ca baiat fain ce sunt mi-am recunoscut gresala si am postat aici ca nu mi s-a parut corect cum ai procedat. Iti spun scurt si la obiect, dovedeste-mi ca te-am injurat astfel incat sa meritam ban permanent si asta este daca nu ar fi frumos sa ridici banul, parerea mea. " Mi-ai dat ban 2 ore? Am luat 2 minute, dupa care am luat 2 ore, dupa care inca 2 ore, dupaceea ma trezesc cu permanent " Uite, aici te contrazici singur pentru ca nu avea cum sa te mai injure odata ce avea ban...
 9. Limbajul ca limbajul pentru care se da gag nu ban dar de unde pana unde comportamentul si despre ce prieten vorbesti ? Singurul lucru care ma deranjeaza pe mine e c-am luat ban permanenet pentru limbaj si nu mi se pare corect iar pe Psycho care apropo, eu scriu asta acum, dupa ce am facut acest post mi-a disparut banul ca prin minune. Cat despre treaba cu oamenii calculati care vin sa joace pe acest server de unde stii tu ca noi nu suntem asa? Doar pentru ca am facut putina gura ca nu intelegeam de ce dati slay pentru rush in catacombe trebuia sa ne lamuresti ca om calculat si respectuos ce esti si asta era, nu se mai facea atata zarva. Atat am avut de spus, poate poate ridici banul de pe celelat ip de steam sa ne jucam si noi diseara linistiti si asta este. Multumesc!
 10. - Nick reclamant:Psycho! / Christa - Nick reclamat: Luci. + adminii prezenti - Data si ora: 12.01.2020 01:00 - Motiv: Abuz functie - Dovada clara: ************************************************ Informatii ban Nume: Christa SteamID: STEAM_0:1:453327011 Motiv: lbj.vulgar Cand primesti unban: Ban Permanent Numele adminului: Luci. SteamID-ul adminului: STEAM_0:1:460880883 Daca ai fost banat pe nedrept poti face o cerere de unban aici: https://crashed.ro/index.php?/forum/176-clubcereri-unban/ ************************************************ O sa revin si cu banul de pe Psycho - Alte precizari: Am luat ban pentru rush cica dar eu nu stiam ca in tunelul (dust2) catacombe se numeste rush iar cu o seara inainte cat am jucat toata noaptea nimeni nu a pomenit nimic de nici-un rush. Dupa care am luat amandoi gag pentru ca le-am spus ca abuzeaza de functii. Evident ca si noi avem vina noastra ca am injurat si am primit gag si ne-am calmat, dar m-am trezit direct cu ban permanent si eu si Psycho pe nu stiu care motiv.Acum sunt curios ce au de spus adminii care erau atunci prezenti pentru functiile pe care le-au folosit si de ce avem amandoi ban permanent? pentru rush ? Oricum sunt curios de ce dovezi au adminii pentru ca nici in banlist nu am vazut "munca" lor cum ca noi am primit ban. Sper ca cineva sa vada asta si sa rezolve problema pentru ca asa pierdeti lume din cauza ca "munca" unora este sa foloseasca functii nu sa aiba grija de codatii e pe server. Scuze ca am scris la repezeala dar intelegeti voi ceea ce am vrut sa spun . Multumesc !
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...