Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

Christa

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

thumbs_up_down 0 Neutral

About Christa

 • Birthday 08/20/1995

Recent Profile Visitors

15 profile views
 1. Stai linistit ma' friend si nu mai face offtopic degeaba Du-te bea o cola si relaxeaza-te pana e capabil cineva sa raspunda.
 2. GG. Ce nu s-a inteles aici, el sustine ca eu am injurat adminii. Pentru asta imi luam direct permanent, nu? De acord. Eu am luat 4 banuri. Unul cu doua minute, doua cu 2 ore, si unul permanent. Eu dupa banul cu doua minute nu am mai intrat, deci probabil a simtit ca l-am injurat. Sincer imi pare rau ca nu am facut print la consola, e de rasu'-plansu'.
 3. Tu ai citit pe sarite sau? Cam asta faceam, stateam, beam, nu dansam si am ales un server oarecare sa injuri adminii. Pf, de capu' meu.. mai citeste odata ce s-a scris pe aici, te rog eu frumos.
 4. 1. Intra, te rog, in logo si arata-mi si mie in ziua respectiva unde s-a anuntat ca nu e voie rush. 2. Pe u@ am anuntat, te poti uita linisitit. O sa vezi si raspunsul pe care l-am primit. 3. Daca am primit ban doua ore, si imediat dupaceea permanent, prin ce puteri paranormale am intrat eu si te-am injurat pe server? Intelegi ca am primit doua minute, nu am mai putut intra pe server. Cand i-am dat reconnect in seara respectiva, imi arata ca am primit doua ore. Azi, incercand sa intru, vad ca am permanent. DECI?
 5. Am intrat acum 3,4 zile prima data pe server, seara, erau admini pe server, s-a jucat fara nici o restrictie. A doua seara iau slay pentru rush, singura care am luat slay, desi faceau si alti playeri. Find prima data cand intru pe server, de unde era sa VISEZ ca nu e voie rush? Daca eram anuntata ca nu e voie rush, de acord, dar nu sa ma trezesc din senin ca se impun reguli de la o zi la alta. Plus de asta, mai bine stai dupa jucatori sa le dai slay decat sa vezi de codati? Am anuntat fain, frumos ca sunt codati, si raspunsul era acelasi " a mai fost verificat ". Deci hai sa fim seriosi, oricine s-ar enerva. Mi-ai dat ban 2 ore? Am luat 2 minute, dupa care am luat 2 ore, dupa care inca 2 ore, dupaceea ma trezesc cu permanent. Am luat ban de la cel putin 3 admini
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...