SaSuk3

Member
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SaSuk3

 1. Am gasit stock-ul sa il fac de la 0 , data viitoare te rog sa nu mai pui imagini editate. Ti-am lasat si gif si fara , deoarece gif-ul nu a mers la multa lume dupa scoaterea ultimei teme. T/C
 2. Eu nu lucrez pe imagini deja editate , poate va posta wanted.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. E ok 😉 Rayden , daca ai aflat de problema cu gif-urile , spune mai departe te rog. T/C
 5. Am mai spus-o , de ce nu specifici "Cerere avatar gif" ? S-ar putea sa nu iti mearga gif , probleme cu forumul vad.
 6. Prima oara cand vad atatea detalii. Am folosit maro in loc de rosu pentru ca e singura poza cu motor care chiar mi-a placut , si fiind maro am adaptat si textul.
 7. O sa revin maine cu edit , o fac de la 0 ca am redimensionat la cea patrata dupa ce am aplicat blurul , si nu imi place calitatea. EDIT:
 8. Pff nu am salvat psd trebuie sa o refac , o am si asa fara gif dar nu se intelege nimic daca o redimensionez , m-ar ajuta o poza sa nu fie patrata , cum o ai pe cea de la profil sa o pot face avatar dreptunghiulara.
 9. Stai linistit rekon , nici vorba de rip , imaginea originala arata complet diferit , smudge se numeste efectul , si il realizeaza foarte bine , am mai lucrat cu smudge dar asa bine nici eu nu stiu sa le fac , imi place de mor cum lucreaza ASDE , deci totul e ok. Atat te rog , in pc tine-le fara text , dar cand le postezi scrie numele comunitatii sau nick-ul tau pe ele , pentru a evita sa fie furate , arata impecabil si e pacat sa iti fure cineva munca. Te asteptam cu o cerere designer.
 10. O semnatura are dimensiuni gen 400x200 , ce semnatura vrei tu din avatar 150x250? Mai are si textul altei comunitati pe ea , vrei avatar din poza aia?
 11. E ziua ta norocoasa , am prins timp liber de dimineata
 12. Nu prea am avut timp cu munca dar urmeaza sa stau acasa si o sa caut , am gasit cate ceva , urmeaza