Jump to content

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

Member
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

Recent Profile Visitors

99 profile views
 1. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Este diferenta intre 'seară' si 'noapte'. E drept ca noaptea nu frecventează mai niciun admin server-ul. @Cuddy ar fi singurul admin care mai intra si noaptea, rareori si eu.
 2. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Contra. Orele trebuiesc îndeplinite inainte de a face cererea de admin. Privitor la codati, le poti face demo si sa-i postezi in sectiunea 'cerere reclamații admine&playeri'.
 3. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Nu stiu daca a 2-a oară când foloseste comanda ii da arme sau nu, dar eu o sa dau PRO din simplul fapt ca a schimbat mapa subit. Runda 29, fără anunt de last, da vor de mirage după care acceptă rezultatul. În momentul respectiv, eram eu, y4, Andra, Scorpion, Nick si Lyon pe server. Nu a anunțat nimic pe u@.
 4. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  LiviuS, alături de tine și al 3-lea tip erați foarte 'avariați' din cauză că GreenRobot și cu mine avem cod și m-am gândit că v-ații făcut 'gang-ul prieteniei'. Ce vrei să spui aici? Ți se bat cap în cap ideile. Anyway, dă-mi un motiv logic pentru care nu m-ai crezut din prima că e curat. Și dacă-i ceream WG și era roșu, puteam spune pe chat că e curat și tu nu aveai acces la WG. Deci puteam să-i iau partea oricum, corect?
 5. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Sincer, pentru comportamentul pe care tu și prietenii tăi, LiviuS și ShoLDoo sau cum il cheamă l-ați avut ieri pe Aztec, îți dau CONTRA. Nu e posibil să faci atâta circ pentru 2 headshot-uri. @ITYTINick a fost de față, poate confirma.
 6. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  PRO. De mult aștept să se bage acest plugin.
 7. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Nick: ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯ Propuneri/sugestii: Propun adăugarea unei noi secțiuni dedicată plugin-urilor de Counter-Strike, atât GO cât și 1.6. Avantaje: Comunitatea Crashed are oportunitatea de a fi mai accesată deoarece rezultatele căutării de pe Google (de exemplu: "Plugin amx_who cs 1.6") va afișa Crashed pe prima pagină. Nu foarte multe comunități românești se ocupă cu așa ceva.
 8. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Salut. M-am concentrat atât de tare pe detalii, încât am uitat să specific 'GIF'. Scuze, nu se va mai repeta.
 9. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Conform sistemului de search de pe WarGods, a fost înregistrat un singur raport anul acesta pe numele 'Ameix', dar pe data de 15.02 care a iesit roșu, dar jucai pe alt server. Asta mă duce cu gândul că Andra ți-a cerut WarGods, ai dat drop și probabil alt admin ți-a dat ban, știind că te afli în BanList-ul ei. Acestea fiind spuse, CONTRA.
 10. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Uuu, arată mișto, dar ai putea să-l faci gif și să-i pui un efect de glitch sau un flare?
 11. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Numele Jucatorului: CopiluDeHaur IP-ul: STEAM_1:0:1868469694 - 89.44.86.200 Motivul: WallHack Data & Ora: 02.04.2020 8:10PM Dovada: Click Aici
 12. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  1. Tipul lucrării: Avatar. 2. Dimensiuni: Dimensiunea clasciă pentru forum. 3. Stock: Ceva cu o motocicletă 4. Text principal: BOOM! #HeadShutUp 5. Text secundar: Crashed.ro 6. Detalii: Doresc ca textul "BOOM!" dacă se poate să fie scris în 2 culori (de preferat roșu și negru) cu un aspect metalizat sau ceva să dea bine ochiului. Textul "#HeadShutUp" să fie pus sub "BOOM!", în aceleași culori. Eventual să fie puțin despărțit textul "BOOM!", gen "BO OM!" și să aibă ceva pe mijloc sau habar n-am, vreau ceva mai deosebit decât un text simplu. 7. Ai citit regulamentul cererilor ? : gfx designers
 13. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  PRO. Ca o mică paranteză, aici slot-ul nu-ți oferă loc liber pe server când acesta este full.
 14. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Noi nu cerem 30 ore ca admin, ci ca player. CONTRA, au zis băieții motivele mai sus.
 15. ↯ BOOM! #HeadShutUp ↯

  Dacă nu ți se salvează pozele pe niciun cs (deși în mod normal pe cel WarZone sau pe cel care este postat pe forum se salvează), cumpără-ți-l de pe STEAM. Iar în 3 - 4 ani e imposibil să nu reinstalezi CS-ul măcar o dată. Legat de poza dată de @ITYTINick, nu e așa simplu cum crezi, faci cerere de unban și se scoate ban-ul. Am deviat cam mult de la subiect, dar în final, îți ofer CONTRA.
×
×
 • Create New...