Jump to content

Dumbledore

Manager Server
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Last visited

 • Crashed Points

  15,540 [ Donate ]
 • Time Online

  8h 31m 47s
1548706359_SOFITUKKER-BestFriendfeat.NERVOTheKnocksAlisaUeno(OfficialAudio)_grQDRC6aYFM_youtube.mp3
00:00/00:00
 • 1548706359_SOFITUKKER-BestFriendfeat.NERVOTheKnocksAlisaUeno(OfficialAudio)_grQDRC6aYFM_youtube.mp3

Community Reputation

120 Fabulos

About Dumbledore

 • Rank
  Barosanu Tuturor!

Recent Profile Visitors

195 profile views
 1. Dumbledore

  Nu @Señor [] AmXx
 2. Dumbledore

  Adminul nu are dovadă. La următoare abatere, DilerMan, vei primi -1. ACCEPTAT!
 3. Dumbledore

  Fii atent mă ce tupeu ai tu. Pe cine interesează dacă ai admin pe comunitate diferită? Fii atent la el, dar eu nu îmi pierd timpul să îți dovedesc așa, cu detalii amănunțite? Verificare în PC? Că să vedem ce? Cred că te poți ascunde bine. De acum înainte vei vorbi doar cu Uraganu? Tu știi că eu am puterea să îți resping cererea? Să fac un topic separat pentru a îmi cere scuze? Scuze pentru ce? Pentru că am fost răbdător cu tine? Sau pentru timpul pierdut pe seama ta? Cine te crezi tu aici? Prințesa Cs-ului? RESPINS!
 4. Dumbledore

  Bun. Fii atent, mai am dovezi. Hai să îți dau niște poze făcut sub flash. FULL FLASH: https://imgur.com/a/j0PXIKM https://imgur.com/a/YeeiJGN SEMI FLASH: https://imgur.com/a/Zu2SRew Observi diferența? Plus, de ce la tine poza verde apare 2/4 când ea trebuie să fie 3/4?
 5. Dumbledore

  @IarbaVRD, nu ești admin aici, deci nu ai voie să postezi!
 6. Dumbledore

  Ba da, din poză se vede clar că ai luat full flash, căci flash=ul e chiar în fața ta!
 7. Dumbledore

  @Uraganu, Nu te grăbi cu concluzia. Poți vedea foarte bine și pe imgur.com. Dă-i un zoom de 500% pe poze. Dacă avea flash-ul luat, avea să aibă flash-ul în TOATE pozele. Și chiar și așa, dacă aveai flash-ul luat, poza oricum trebuia să fie semi-verde. Dacă chiar aveai flash-ul luat, nu erai semi-falshuit, dar full flash, adică complet alb. Un verde mai deschis, dar oricum - verde.
 8. Dumbledore

  Așa. CEI CARE EVALUEAZĂ CEREREA - CITIȚI CU ATENȚIE CE URMEAZĂ SĂ SCRIU! Totuși ai făcut cerere de unban. No bine. Așa cum am promis, îți dau explicații aici. În primul rând, primul lucru care denotă faptul că ai anti-ss sau că ai modificat poza este poza albă semi-transparentă. În mod normal, ea trebuie să iasă întotdeauna verde. Există scuza bugului generat de mapă. Ei bine, mapa de_inferno este o mapă clasică, și s-au făcut de multe poze, deci s-au testat pe mulți playeri și nu are cum să îți iasă alb. Să zicem că ești călcâiul lui Achile și fix la tine nu a funcționat. Ei bine: Pozele în care se vede clar textura și playerii este foarte pixelată. Ai spune că ”meh, am pc mai slab, așa îmi ies mie pozele”. Ei bine, pozele în care ai semi-albul și verde sunt complet normale. Nu sunt pixelate. Cum te convingi de asta? Te uiți la scris. Scrisul în prima poză este pixelată, pe când în poza #2 este clară. Dacă te uiți la playerul care sare la balcon în poza #4, este foarte pixelat. Mult prea pixelat. Plus, @Danni^Ak47 și @!0nuT au fost martori și pot să confirme că ție ți-au luat 10 minute să dai pozele. Ai argumentat că ai pc slab. Dacă aveai PC slab, nu mai stăteai și pe TeamSpeak și pe CS în același timp. Dacă poți să ai aceste 2 programe să funcționeze în același timp, sunt convins că poți să ai un tab în chrome și să uplodezi 4 poze până în 3 minute. Eu odată m-am cronometrat și le-am uplodat în 36 de secunde. Plus, ai avut ”curajul” să intri pe TS. Aveai IP de Marea Britanie. Îmi este foarte greu să cred că tu, locuind în Marea Britanie nu îți permiți un PC cât de cât decent îndeajuns să uploadezi un 2 MB de poze pe imgur.com. Toate bune. EDIT: O, ba da! Ei au tot dreptul să comenteze. Au fost pe server în momentul banului.
 9. Dumbledore

  Salut. De ce îți iese poza neagră? @abdom!NaT!oN___, te așteptăm cu o dovadă.
 10. Dumbledore

  284
 11. Dumbledore

  266
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
×
×
 • Create New...