(MiX)

Member
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Fabulos

About (MiX)

 • Rank
  OverLord
 • Birthday 11/30/2004

Recent Profile Visitors

441 profile views
 1. Ore insuficiente. Contra!
 2. Copy paste din cererea de admin al lui LiviuS. Trebuie să completezi cu datele tale nu ale lui, am văzut că ai modificat. Dar tot sa vazut ca ai copiat. Deci, CONTRA!
 3. Nu incerca sa scapi de admini. Da frate, am si eu parchinson si imi tremura mana, pai la ce naiba joci cs atunci? Du-te, vezi un doctor dar banu tot ramane, e ban drept. + wg tau e plin de cfg-uri. CONTRA!
 4. Cei cu CNP-ul ala? Oricum, varsta minima e de 15 ani. Plus faci acuma ore pe asta, nu se mai pune cei pe updateul trecut. Si apropo, toți începem de la un grad dar se pare ca nu sti gradurile. CONTRA!
 5. Numele Jucatorului: =!WeSt!= IP-ul: 79.112.18.1 Motivul: no wg + drop Data & Ora: 15:55 | 10.9.2020 Dovada: ( Upload Imagine / Upload Video ) : https://imgur.com/gDoyI5D
 6. Ne cam trebuie admini. Deci, PRO pentru gradul de Helper.
 7. Deci sa lamurim situatia. Daca nick a jucat cu hack, poate fi detectact de wargods, indiferent ca e off sau on. Eu nu cred ca a avut ceva nick in acel demo. Pentru mine asta este o risipa de timp. Deci, Contra! Nick nu are cum, juca cu coduri, il cunosc de mult timp + este steam on si joaca cred ca de mai mult timp de cat mine.
 8. Numele Jucatorului: Liviu Green 1212 IP-ul: 37.251.223.128 Motivul: Aim + wallhack Data & Ora: 15:10 | 8.9.2020 Dovada: ( Upload Imagine / Upload Video ) : demo : https://www24.zippyshare.com/v/r5vMtcSY/file.html si a dat drop instant cand ma vazut: https://imgur.com/EYQ1xVk
 9. 1. Nu îndeplinești cerințele minime. 2. Skinurile le pierzi la wipe, nu are rost. 3. Dacă ești vechi pe server, poti sa iți asiguri o securitate bonus. Un mic Contra!
 10. Nu îndeplinești conditiile minime.+ idem sus. Contra!
 11. Ore insuficiente + experiență slabă in adminat. Dacă vrei gradul ala, pune mana pe carte si vezi cei aia AMXMOD. Si apropo, de unde aveti cnp cu 1 la început? Cel nou include 5, ai luat un buletin de la cnv. Idk. Contra!
 12. Contra! 1. Vipul se plateste + specifica ce grad vrei. 2. Regulament necitit. 3. Trebuie să te fixezi pe un cont nu, numai pe alte conturi. Iți iei grad doar pe un cont nu toate. 4. Iți trebuie 30 de ore. 5. Batjocură AMXMOD. Cand spui ca te pricepi, hotărăște frate, da sau nu, "fara poate".
 13. Contra! Nu ai dovezi. + Lasă aici un wargods daca tot este vorba de hack.
 14. Model nerespectat sau poate ai gresit secțiunea. Contra!