Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

^|Sasuke|^

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ^|Sasuke|^


 1. Ba ti-am explicat de atatea ori ca nu aveam ora si data setata bine daca faceam ss ziceai ca eu leam pus si daca te uiti mai jos vezi alt wg,  dupa 10 minute am facut alt wg si am corectat ora si data si eram pe sv cand le-am facut pe ambele, acuma stiu ca nu esti prost sa recunosti. Nu mai zic nimic ca nu pot sa o scot la capat cu un ofticat, astept raspunsul lui Vlad.


 2. Ba tu chiar ma enervezi cat poti sa minti, poti sa il intrebi si pe just, legend,andra si care mai erau ca nu stateam spec cand intrau si apropo cu gradul mai mare doar Just are gradul mai mare restul sunt Admini ca si mine,

  Azi dimineata o zis unu ca am aim si i-am dat wg si no mai zis nimic, dar tu daca atata poti gandi e treaba ta, inventeaza minciuni  in continuare. 


 3. Ba frustratule ti-am zis ca nu am ora si data setate esti turc sau ce drq ca ma enervezi. www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1763471 na uite alt wg am setat ora si data multumit?

  Ca ma disperi ba copil ofticat ce esti asta e ultima data cand iti mai demonstrez daca Vlad crede ca am aim sa imi dea rmv aia e dimineata sa asteptati mult si bine un admin sa intre eu v-am ajutat de fiecare data intram dimineata-.-


 4. Daca asta e parerea ta ca am aim e strict parerea ta dar nu imi pasa, www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1763470 ai aici si wg cand vine vlad i dau supremo sau ce vrea sa i dau ori i dau lui Just.

  Baieti au fost de fata ca nu am iesit de pe sv cand am facut wg-ul, daca Vlad crezi ca am aim da-mi rmv aia e, nu stau sa ma complic cu un ofticat care debea asteapta sa faca reclamatie.

Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...