Sedinta sambata ora 21:00 cu tot stafful crashed! ×
Sedinta sambata ora 21:00 cu tot stafful forum+ts3! ×

Tema este noua ! in caz de intampinati o problema icontactati un fondator !

AleZeWwW

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

Community Reputation

0 Neutral
  1. 1. NickName:AleZeWwW 2. Varsta (minim 16 ani) :18 3. O adresa de CONTACT ? :alex1617@yahoo.ro 5. Cuvantul cheie din regulament este ?:nikolas 6. De ce vrei admin? : Vreau sa ajut serverul 7. Esti dispus sa ajuti cu un boost ? DA / NU :da 8. Esti dispus sa ajuti server-ul cu o mica donatie ? DA/NU :da 9. Esti dispus sa intri pe TeamSpeak3 ? DA / NU :da 10.LINK GAMETRACKER.COM ORE :Nu am deoarece nu am jucat pe server dar o sa fac Macar sunt primu admin :))
  2. ⇨Nume si prenume:Finaru Alexandru ⇨Nick-ul pe TeamSpeak:AleZeWwW ⇨Varsta:18 ⇨Experienta in moderarea unui TeamSpeak:destula ⇨De ce doriti acest Grad?:pt ajutorul comunitatii crashed ⇨Orele petrecuta pana acum pe serverul nostru :(Link GameTracker): ⇨Ai citit regulamentul si esti de acord cu el?:da sunt de acord.
  3. Nick-ul tau: AleZeWwW Tipul de lucrare: Avatar Imagine: https://imgur.com/a/ZQ2CLfl Dimensiuni: 150x250 - Avatar Text: AleZeWwW Text secundar: CRASHED Alte informatii: Sa se puna un fel de praff sa se faca giff.daca se poate Multumesc