Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

KFC ;3

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

thumbs_up_down 0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ⇨ Numele Dumneavoastra : Andrei ⇨Nickname-ul Dumneavoastra: KFC ;3 ⇨Nickname-ul Reclamatului: catalin:) ⇨Motivul acestei reclamatii: kick aiurea cu motive super tari ⇨Dovada: https://prnt.sc/ojews2 ⇨ Data si ora: 15:00 ⇨Alte Precizari: sper sa ii fie scoasa permisia de a da kick de pe server..
 2. i said that i didn't left the server, it crashed.
 3. unde e ban-ul activ, dovada ? nu apar in nici un banlist, mersi si ti-am explicat si in reclamatia ta ca nu am iesit dar m-a scos si se intampla de multe ori sa ma scoata asa aiurea.
 4. Nick-ul Dvs.: KFC ;3 Nick-ul adminului care va banat: nu stiu Motivul banului: nu il stiu Dovada [screen la consola]: http://prntscr.com/oihdue Ip Dvs.: 151.95.121.127
 5. Am explicat cand am intrat pe server ca m-a scos si ca mi se intampla mereu sa ma scoata dar nu ai vrut sa imi iei wg si mi-ai dat ban.
 6. Nick-ul Dvs. : KFC ;3 Nick-ul adminului reclamat : Andraa Povestiti ce s-a intamplat in acel moment : Andra mi-a cerut wargods, eu i-am zis asteapta mai mult pt ca trebuie sa descarc si am pc pe carbune si intre timp m-a scos de pe server pentru ca nu stiu ce are ma mai scosese si de vreo 2-3 ori mai devreme sa imi ceara wargods si pe server mai era si un player care zicea ca se mai intampla se te scoata si cand am intrat pe server din nou sa ii dau wargods mi-a dat ban.. O dovada concreta care sa ateste ca reclamatia nu este nefondata : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1758534 ( e wargods pe rosu pentru ca daca va uitati la Report: ESL Model dar nu cred ca suntem pe mix deci cred ca aveam voie cu ESL Models ) *MORT* [Silver I] Cristy-eq- : lasati sa dea wg *SPEC* [Silver I] idk Andraa : de ce? *MORT* [Silver I] Cristy-eq- : ca se mai scoate *MORT* [Silver I] skripe : ce intens e >)) *MORT* KFC ;3 : iti mai dau wg No lifer + Bujnnz killed Insurgentul with ak47 *MORT* [Silver I] Cristy-eq- : am patit sho *MORT* KFC ;3 : sau nu ? nu am pus poza ca nu gasesc pozele pe care le fac cu screenshot in consola, idk.
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...