Jump to content

Bhop.exe

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Crashed Points

  310 [ Donate ]
 • Time Online

  9m 40s

Community Reputation

1 Asa-s-asa

About Bhop.exe

 • Rank
  Membru Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bhop.exe

  prins cu coduri nu am fost prins nici aici si nici pe alta comunitate! iar la unele faze de pe demoul pe care l-ai facut , erau faze in care a zis cineva pe ts unde a murit si eu am inceput sa trag acolo.... la unele faze pur si simplu verificam pozitiile si din admin nu prea vezi mare lucru.... (adica vezi ca as tine tinta pe el ... dar eu verificam pozitiile de sus sau de jos sau stanga sau dreapta, uitandu-ma la mijloc astfel in caz ca iese in stanga sau dreapta , eu trag rapid cu awpu..)
 2. Bhop.exe

  in ultima faza , daca ai fi avut putin mai tare sonorul, ai fi auzit ca cineva in partea stanga a harti tragea cu awpul si ca din cladirea din fata mea trage cineva cu akul, iar chestia aia cu tremuratul , e facuta din mouse.... asta din demoul "nab" iar din al doilea demo, nu vad ceva care sa fie suspect.... e demo facut ca sa fie... pur si simplu de fiecare data ma misc si nu stau pe loc si verific pozitiile... cu awpu.
 3. Bhop.exe

  daca faceam ceea ce ai zis tu , nu mai faceam cerere de unban... si banul pentru ce a fost?
 4. Bhop.exe

  -Nick: Jucator-Bun -Ip:82.77.237.131 -Steamid:STEAM_0:1:182426022 -Data si ora cand ai luat ban: 6.05.2020 5:30 PM -Adminul care te-a banat:Dumbledore(love)Ioana -Dovada print la consola:https://imgur.com/a/xymi3cI astept demoul lui. si multumesc si pt ban perm pe ts.
 5. Nick-ul tau:Bhop.exe Nick-ul adminului:silviU_D Data & Ora: 19.04.2020 5:10 PM cam asa Motivul:abuz slay/slap Dovada: ( Upload Imagine / Upload Video )https://www99.zippyshare.com/v/VaYDM0vG/file.html https://www99.zippyshare.com/v/g5DWSe10/file.html Argumente:idee e ca a zis pe server ca nu avem voie ca si counter teroristi sa campam in vent ... si nu inteleg de ce.. ca doar ca si counter avem voie camp pana se planteaza bomba .. . iar ventul de pe css_cache e o pozitie ca oricare alta, nu cred ca ii ok ca un admin sa iti interzica unde ai voie sa stai si desigur ce pozitii sa tii... din partea mea e abuz din partea lui pentru ca se oftica cand cineva il omoara din pozitia aceea (adica din vent ). iar acest abuz a inceput in alta runda , atunci cand alt jucator avea bomba in vent si el tinea bomba stand in vent... el fiind counter terrorist.
×
×
 • Create New...