Sedinta sambata ora 21:00 cu tot stafful crashed! ×
Sedinta sambata ora 21:00 cu tot stafful forum+ts3! ×

Tema este noua ! in caz de intampinati o problema icontactati un fondator !

RED X

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RED X

  1. Auzi :))) Ce scuza buna.Se vede cat de bine sti sa adminezi ( banlistu tau fara dovezi ) si comportamentul neadecvat pentru un admin.Si crezi ca te crede cnv ca nu te-ai obisnuit cu limbaju ca esti crescuta la sat ? Tu la 15 ani nu ai putut sa te obianuiesti cu un limbaj adecvat ? Atunci de ce mai esti admin ?
  2. Nu inteleg de ce esti asa ofticata Andra.Vezi-ti de treaba ta little queen.Si apropo jumate din BanListu tau e fara dovezi.Clar esti un admin responsabil si capabil.Scuza cu tastatura ahmmm sa zicem ca te intelegem dar ai ss , dar nu-l folosesti.Mare parte din ban-urile date de tine poate sunt pe nedrept cum a fost si gagul de mai sus.Sper sa iti revi si sa nu mai sanctionezi aiurea jucatorii cu toate ca nu vorbesc cu tine.
  3. Nick-ul Dvs. : RED X Nick-ul adminului reclamat :idk Andraa Povestiti ce s-a intamplat in acel moment :Ma joc frumos si ea imi da slap si ma jigneste.Foarte frumos din partea unui admin.Sper sa se rezolve cu comportamentu asta de fite pe care il are. O dovada concreta care sa ateste ca reclamatia nu este nefondata : https://imgur.com/a/cRAv5cA