Jump to content
Forums Members Staff Leaderboard Cerere DNS
Crashed Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Cuddy

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uhh, păcat că acest topic își atinge limitele, pentru că eram curios de un lucru, dar o să-l aflăm data viitoare și pot spune că nu-mi place să "mă dau mare", unde-i rostul? de ce aș face asta? Pur și simplu am încercat să vă fac să înțelegeți un lucru, dar se pare că nu am reușit și mă simt nasol pentru asta. PS: Nu-mi fac griji dacă este aici sau nu, nu este ca și ocum primesc ban pentru orice, ca mai apoi să primesc unban pentru că nu aveam nimic, dar trebuie să mai facem și noi activiate pe forum iar în legătură cu faptul că eram plictisit, ai ghicit, am creat acest topic din cauză că plictiseala era mullt prea mare.
 2. "Tovarașe", eu am înțeles despre ce-i vorba, voi, sunteți cei care încă nu înțelegeți, în fine, pot spune că m-a amuzat aceată "discuție" a noastră, iar în legătură cu reply-ul tău, "CS modificat", tu te auzi? Hai să-ți zic ceva, orice CS luat de pe internet este modificat, de exemplu, cs-ul nvidia, îți oferă un avantaj față de alte CS-uri și ghici ce, este "CLASIC". Mai sunt CS-uri unde sunt modificate fișiere, sprite-uri, skin-uri, meniuri, hud-uri si pot continua până mâine. Crezi că cineva când downloadează un CS, se gândește, "bă, ăsta oare o fi classic? Nu, pur și simplu descarcă orice CS. Nu cred că stă nimeni să caute așa zisul CS "Classic" despre care tot spuneți, poate cel de pe Steam să fie, dar mă îndoiesc. A, și încă ceva, nu cred că ai stat să citești până la final, că de ce ai face-o, am specificat și o să specific din nou: Dacă nici așa nu ieșim la o învoială, o să scot skin-urile și o să joc "default". Așa că propun să încheiem această discuție fără rost, pentru că oricum nu ajungem nicăieri, așa că, după cum am spus mai sus, skin-urile le-am scos, aștept decizia. PS: Poate ne revedem în curând, cu o nouă cerere de unban, cine știe pentru ce motiv mai primesc ban, poate pentru că folosesc "cfg-uri" (hahah), pot spune că m-am distrat, chiar dacă am aștepta zile întregi, s-au meritat. Cius!
 3. Mă bucur că ați fost drăguț explicându-mi scurt și la obiect, dar faceți o mare confuzie, ceea ce folosesc eu, nu se numește "ESL models", care sunt skin-uri pe jucători sau "HLTV" care nu-ți arată animația atunci când faci switch între arme, plus că mă joc Counter-Strike de și pot spune 100% că nu am auzit de skin-uri "ESL" pentru arme, doar pentru jucători, ceea ce face o mare diferență. Cum am precizat si în reply-ul de mai sus, aceste skin-uri, doar mi-au schimbat culoarea și s-au adăugat așa zisele "detalii", care pot fi făcute și în PhotoShop, și nu cred că în PhotoShop se poate adăuga acel "avantaj" despre care ați specificat mai sus. Dacă nici așa nu ieșim la o învoială, o să scot skin-urile și o să joc "default". Mulțumesc de înțelegere, o zi faină!
 4. Prefer să pierzi din timpul tău liber și să-mi explici în 2 pagini, cum skin-urile pe arme afectează așa-zisul gameplay și să primesc unban, oare putem face 2 lucruri în același timp? Sper că da, dacă nu, pe rând, nu-i grabă. Cum si eu îmi pierd din timpul meu, făcând tot felul de cereri, deoarece nu avem acea gândirea profundă, cât să realizăm faptul că niște skin-uri (poze) nu afectează cu nimic atât jucătorii cât și acea chestie numită "gameplay", pur și simplu adaugă o nouă textură ( pe care numai eu o pot vedea) armelor. PS: Aș prefera să nu fie copy-paste, așa nu ar mai fi amuzant.
 5. - Nick: y4 =D - Ip-ul: 1882.241.122.7 - Steamid-ul: STEAM_0:0:32001973 - Adminul care te-a banat: Irina. - Data/ora: Acum o zi, cred că în jurul ore 22:00. - Motiv: "skin-uri" - Dovada (print la consola) Poză În regulament, nu este o regulă anume care să interzică accesul cu skin-uri pe arme, iar eu am fost banat pe acest motiv. De ce? Cu ce mă pot "ajuta" niște skin-uri pe arme, care tot ce fac, modifică textura armelor, nici măcar skin-ul "țintă pe awp" nu-l aveam, ca să zici că am fost banat pentru el. Dacă se poate, aș dori o explicație in minim 2 pagini, de ce este interzis accesul cu skin-uri pe arme pe server-ul Club. Mulțumesc anticipat.
 6. Știu și eu cu ce se mănâncă toată chestia asta, dar apreciez timpul pierdut pentru a-mi explica ceva ce știam, iar în legătură cu "deși nu cred că ar trebui să comentezi", mai nou este interzis să-ți exprimi opinia? Nu cred că am decăzut așa rău, încât să nu mai avem dreptul nici la propria opinie, revenind la subiect, dacă acel "om", care nici nu s-a singhisit să lase un reply, dacă mai aștepta 1 minut, primea și WG-ul, dar el a preferat să aștepte 2 minute, nici alea întregi, ca mai apoi să supună la vot banarea mea.
 7. Nick-ul Dvs.: y4 =D Nick-ul adminului care va banat: Only Flash Motivul banului: Cică, nu am prezentat wg-ul la timp, nici nu trecuse 2 minute și deja am primit ban. Dovada [screen la consola]: Poză Ip Dvs.: 188.241.122.7 Ce pot să spun, doar pentru un wallbang a trebuit să îi ofer Wargods domnului Only Flash, unde nu cred sigur dacă știe semnificația cuvântului "WALLBANG". Pe lângă asta, nici măcar nu a așteptat să treacă cele 5 minute, pur și simplu mi-a cerut Wargods, eu m-am dus să pornesc Wargods, și când am reintrat în joc, boom, deja se vota pentru a-mi acorda ban sau nu, și chiar înainte să apese pe "1. Yes", i-am spus să mai aștepte puțin pentru că abia am pornit wargods-ul, sincer să fiu, nici măcar nu cred că i-a păsat de ceea ce am scris eu în chat. Deja mi s-a luat să tot dau peste tot felul de "specimene". PS: Ban-ul a fost dat pentru 30 de minute, dar cum majoritatea staff-ului are așa zisa "experiență", sunt absolut sigur că cele 30 de minute se vor transforma în permanent.
 8. Nick-ul Dvs.: y4 =D Nick-ul adminului care va banat: Nu știu. Motivul banului: "ban activ" Dovada [screen la consola]: https://imgur.com/a/r8lmcqe Ip Dvs.: 188.241.122.7 Se pare că anumite persoane nu știu că există o secțiune numită "Cerere unban".
 9. Nick-ul Dvs.: y4 =D Nick-ul adminului care va banat: Nu știu. Motivul banului: "aim+wall" Dovada [screen la consola]: https://imgur.com/a/fBk07fG Ip Dvs.: 188.241.122.7 PS: Putea să îmi ceară un simplu WG, cum au făcut și restul, așa trebuie să trecem prin toată pierderea asta de timp...
×
×
 • Create New...