Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

­čĹż C─âut─âm personal

Dac─â e╚Öti activ, prietenos ╚Öi ╚Ötii cum s─â ├«╚Ťi faci treaba

aplic─â pentru una dintre func╚Ťiile disponibile.

­čôÜ R─âm├ói cu noi

╚śtim c─â ├«╚Ťi place forumul ╚Öi vrei s─â stai c├ót mai mult cu noi

de asta ├«╚Ťi recomand─âm s─â cite╚Öti regulamentul.

JustiN.

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

thumbs_up_down 1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vedem ce spune el, pana atunci sa ai o seara faina. Bafta.
 2. Cand mi s-a spus ca banul ramane? A spus "Robb3n și-a făcut corect treaba de admin. Closed". A spus ca ti-ai facut treaba nu ca banul ramane. Si inca o chestie de unde sa am eu ss cand mi-a scos banul daca nu eram pe sv? Fiindca eram banat in momentul in care mi-a scos banul. Nu-i logic?
 3. Nick-ul Dvs. : JustiN. Nick-ul adminului reclamat : Robben ;3 Povestiti ce s-a intamplat in acel moment : Am luat ban cu motivul ban activ. Vladu mi-a scos ban-ul frate, dupa o saptamana te trezesti si tu cu ban? Rly? O dovada concreta care sa ateste ca reclamatia nu este nefondata :
 4. Da frt, am cautat pe google ca noobu aim si l-am activat si am lasat doar glow grenade. Nu asta imi explicai tu pe ts? Ma rog, data viitoare fii mai atent. Acel "glow grenade" este de la server, nu din aim-ul meu.
 5. Nick-ul Dvs.: JustiN. Nick-ul adminului reclamat : ExoZEN Povestiti ce s-a intamplat in acel moment : Am luat ban pentru urmatoarele poze https://imgur.com/a/JPswQQu O dovada concreta care sa ateste ca reclamatia nu este nefondata : https://imgur.com/a/JPswQQu
 6. @Andra Cum sa fie fals daca l-am facut prima oara cand mi l-a cerut mdfk? Si el a spus ca sunt curat. Cum spui tu, oricum jucam 4fun.
 7. @Andra Cum spui tu dar nu vad asta fiind un motiv plauzibil pentru a primi ban, mai ales ca sunt curate ambele wg-uri. Nu ma intereseaza ca oricum jucam 4fun.
 8. @Robben ;3 Cum spui tu frate. Dar sa fim seriosi am hack? Ai vazut primul wg a fost facut cu 2 minute inainte sa intri tu. Am jucat o runda si dupa m-ai bagat la spec sa-ti dau wg.
 9. @Andra Ok cum spui tu. Dar in 2 minute crezi ca am iesit eu de pe server si am intrat pe alt cs fix pentru asta? Hai sa fim seriosi.
 10. @Andra Te-ai uitat la wg sa vezi ca joc de pe steam? Ambele wg-uri sunt facute de pe steam.
 11. Am dat exact acelasi wg pe care ti l-am dat si tie si lui mdfk. DIN GRESEALA. Nush ce vezi tu contra in asta?
 12. Nick-ul Dvs.: JustiN. Nick-ul adminului reclamat: Robben ;3 Povestiti ce s-a intamplat in acel moment: Prima oara mi-a cerut mdfk wg. I-am dat wg si dupa intra robben pe server si imi cere si el. Eu i-am spus sa astepte 10 minute ca nu pot face wg unu dupa altul. I-am dat wg dar i-am dat wg-ul gresit (acela de i l-am dat si lui mdfk) si i-am spus ca am copiat gresit. Nici nu am apucat sa ii spun ca am copiat wg-ul gresit ca mi-a dat ban. O dovada concreta care sa ateste ca reclamatia nu este nefondata: Asta este primul wg https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1772371 , iar acesta este al doilea wg www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1772377
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...