Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

Bhop.exe

Members
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

thumbs_up_down 6 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tu vrei sa zici ca dupa ce tu iei flash nu ai inceput sa tragi niciodata????? iar dublu post din cate stiam e cand e post dupa post de la mine. (reply dupa reply)
 2. si ti-am zis si mai sus daca te uiti pe demoul meu , poti vedea ca la fazele "cu pre fire" eu aveam flash si am tras la intamplare...
 3. Intrebarea mea pentru cel care a facut demoul este : De ce cand iau eu flash tu pe demo nu iei??? Poti sa imi explici?Poate daca luai si tu flashul puteai sa iti explici de ce am tras dupa player "pre fire" ... @Robben ;3
 4. 1. am sunetul destul de tare dat incat sa aud cand vin jucatorii spre mine 3. te-ai uitat pe demoul meu sa vezi ce "wall" aveam? tu chiar crezi ca daca aveam nu se vedea pe demo? ai jucat vreodata cu cod pe demo si sa vezi ca se vede clar ca demoul iti inregistreaza tot ce bagi in cs.. 4. era si logic ca daca nu a venit lung sa vina scara , iar cand am intrat in site si pe demoul tau si pe al meu se vede ca l-am vazut..... si m-am decis sa il omor in loc sa plantez bomba.
 5. as prefera sa te uiti si la mine pe demo si sa vezi ca nu se vede nimic wall..... si ca pickurile pe care le dau pe lung de fiecare data, le dau cu pre fire. ... iar pe primul demo (bhopwall) cand trag prin perete spre jucatorul player, il aud ca incearca sa traga prin perete spre mine.. deci e firesc sa trag si eu spre el , nu? iar tot pe demo , cand ai zis ca "incerc sa trag prin perete" , acolo e spam si trece glontu prin perete , daca el era la colt pe lung.... "noscopeul " la mine pe demo sper ca se vede ca am pus putin zoomul si am tras... nu a fost chiar no scope..
 6. - Nick: Bhop.exe - Ip-ul:82.77.225.194 - Steamid-ul:STEAM_0:1:182426022 - Adminul care te-a banat:Robben - Data/ora:7.08.2019 11:44 - Motiv:wall - Dovada (print la consola)https://imgur.com/a/3M0C5ke http://www.girlshare.ro/3769767926.1 demoul meu , mai am si un clip ceva mai lung ca si demoul (inceput mai inainte ) in caz ca zice cineva ca "demoul poate fi pacalit" si desigur vreau sa vad si demoul adminului ... sper ca nu e prea scurt..
 7. ai gresit sectiunea .(trebuie sa faci cerere la sectiunea go.crashed.ro)
 8. @Operator125 nu am doar pe nume
 9. Nick: Fluber - Ip-ul:82.77.20.138 - Steamid-ul:STEAM_0:1:182426022 - Adminul care te-a banat:Operator - Data/ora:21.07.2019 in jurul orei 4:00 PM - Motiv:wg - Dovada (print la consola) : https://imgur.com/a/XPHLOPf asta e wgul ... https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1758150 (motiv era ca liniile adunate la un loc de pe toate cfgurile au peste 200 linii.. ) eu zic totusi sa ii explicati cum se citeste un wg (de la mine nu a vrut sa inteleaga)
 10. Nick: NeedAName - Ip-ul:82.77.20.138 - Steamid-ul:STEAM_0:1:182426022 - Adminul care te-a banat : nu stiu... nu scrie. - Data/ora:20.07.2019 in jurul orei 5:30 PM - Motiv:wall - Dovada (print la consola) : https://imgur.com/a/9eo73kG
 11. ⇨Nume si prenume:Teodor ⇨Nick-ul pe TeamSpeak:Bhop.exe ⇨Varsta:17 ⇨Experienta in moderarea unui TeamSpeak : destul de buna. ⇨De ce doriti acest Grad?: pentru a indruma playerii noi care intra pe teamspeak ⇨Orele petrecuta pana acum pe serverul nostru :(Link GameTracker):nu am gasit ,dar sunt de la inceput cand s-a deschis teamspeakul. ⇨Ai citit regulamentul si esti de acord cu el?:sunt de acord.
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...