Jump to content
Forums Members Staff Leaderboard Cerere DNS
Crashed Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Only Flash

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Only Flash last won the day on August 19

Only Flash had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick codat: 1 IP & STEAMID: STEAM_0:0:223463522 Motiv:no.wg Dovada: nu merge snapsot; am pe telefon
 2. Nick codat: Lelu9 IP & STEAMID: STEAM_1:0:1167103031 Motiv:no.wg Dovada: nu merge snapsot; am pe telefon
 3. Trebuie sa scotii toate lucrurile pe care tu le folosesti cfg-uri esl etc etc ca sa nu mai fi detectat altadata de cheat-uri cfg uri prostii si sa iei ban pe motive care n au rost, poti intra pe sv deoarece ai ban activ adica esti banat dar poti juca pe sv, odata ce vei fi prins de alti admini pe sv vei lua ban instant.
 4. Nu e obligatoriu sa ai un anumit hack pe sv ca sa fi curat. Orice lucru care pare inneregula la config-u si cfg-urile tale de pe cs sistemul wargoods il detecteaza si il arata atunci cand ni-l dai, plus ca nimeni nu mananca cacat aici, aici dezbatem o problema pe care tu ne-ai oferit-o prin anumite dovezi/argumente, etc. Ramane sa vadem daca iei unban sau ramai cu ban.
 5. Contra, odata ce wg-u tau e rosu tu ai ban, si asa mult te duce mintea? De cand faci tu adminii de 13 ani? In primul rand adminii n-au 13 ani cum spui tu deoarece poti face cerere pentru un grad doar de la 15 ani in sus si nu cred ca un copil de 13 ani si-ar baga banii in joc, in al doilea rand tu te legi de noi prin anumite lucruri si concluzii pe care tu ti le permiti sa ni le adresezi, spui tu ca ai 21 de ani si te legi de aspecte personale ale adminilori, ca sa stii si tu daca te duce capu intr-o situatie de genu leaga-te de defectele persoanei din joc cum ar fi daca ti-a gresit pe joc te legi de greseala pe care el/ea a facut-o in joc, ca nu esti tu marele smecher sa te legi de noi pentru ca ai luat-o ban din cauza unui wg/eroare/cheat pe care tu o ai in PC. In al treilea rand cum de joci tu cs;go cand esti non steam? L-ai luat de pe google sau cum? Eu zic sa te linistesti.
 6. Contra, Deci eu ti-am dat ban ca nu mi-ai dat wg, iar in momentul in care te-am pus spec ai iesit de pe sv, ramai cu ban parerea mea.
 7. TI-am dat ban deoarece in momentul in care eu te-am pus la spec nu ai zis nimic, am asteptat 2 minute ca sa vad daca scrii ceva pe chat, n-ai scris nimic, iar eu crezand ca esti un hacker deoarece ai fost raportat pe u@ de mai multe persoane ti-am dat ban. Si tot ce ai zis tu ca nu stiu eu, tu cred ca nu stii cu cine vorbesti, in primul rand nu ma cunosti, in al doilea rand n-ai de ce sa te legi de mine fara rost din cauza ca ti-am dat ban fara a mai astepta cele 5 minute din cauza ca inaintea ta am mai avut un tip care m-a facut sa astept 10 minute fara a scrie ceva pe chat, iar dupa cele 10 minute asteptate a iesit, in mometul in care el a iesit m-am enervat si l-am luat pe uramatorul "hacker" raportat pe u@ acesta fiind tu, n-ai scris nimic pe chat in primele 2 minute si ti-am dat voteban, abia cand am apasat pe "1 yes" atunci mi-a aparut ca ai scris ceva + ca sunt helper ban-ul e 30 minute cand il dai prin voteban.
 8. Nick codat: RyZeN_2019 IP & STEAMID: : ban STEAM_1:0:1793770571 Motiv:wall+aim Dovada: nu merge snapsot; am pe telefon
×
×
 • Create New...