Tema este noua ! in caz de intampinati o problema icontactati un fondator !

Victor2k

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

68 profile views
 1. Data viitoare nu dai pe ts pozele ci le dai pe joc caci acolo e verificarea nu pe ts! Dupa cum spunea si gabi,link`ul de poze dat pe joc si ts,pune`l si aici
 2. Daca unul dintre admini doreste sa iti verifice pc`ul cu un program avut de el pentru verificari,eu spun sa il lasi. Tu vezi ce programe iti instaleaza in PC iar tu poti sa inregistrezi ceea ce face el,iar in cazul in care ceva ti se pare suspect poti incheia verificarea si poti posta filmarea respectiva la sectiunea de reclamatii ca acel admin sa fie si el verificat si/sau sanctionat in cazul in care greseste cu ceva. Programele tale pot fi modificate intr-un fel anume incat verificarea facuta de Watcher sa nu fie corespunzatoare/valida.
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. Eu nu o sa dau print la consola ci eu te-am banat ca nu am primit pozele la timp...timpul acordat de obicei este de 5 minute,iar tu m`ai tinut de vorba 10. Poti posta aici link`ul(link`uriile) cu pozele pentru a primi unban daca toata lumea e de acord cu debanarea ta! P.S. ti-am trimis poza(https://imgur.com/a/pjLWZU3 mura`n gura) cum sa faci upload la toate pozele pe un singur link,iar eu am primit in 10 minute o singura poza O zi buna in continuare!
 5. discutam orice fara sa ne bagam smantana unul in altul,nu?:))))
 6. Si eu votat..am trimis pe group(facebook) votul