Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign In



person_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

Sticks

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Sticks last won the day on December 24 2019

Sticks had the most liked content!

thumbs_up_down 22 Excellent

Recent Profile Visitors

79 profile views
 1. Lasa UP-urile si citeste regulamentul
 2. Cu asta sunt si eu de acord ,e o prostie rush doar pe d2
 3. Nu înțeleg la ce te referi prin punctul 2! Comenzile alea merg și acum
 4. Dude ,plecase give yourself a warn for posthunting ,u have messanger group ,post there not here
 5. Daca aveti vreo propunerr pentru addonsul club 2020 va rog sa completati următorul model: Nume propunere: Detalii : Posibilie buguri / erori: Poze : Conține modele / elemente care ar putea îngreuna connect-ul pe server?
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. You need to complete the model !
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. UPDATE MAJOR LA ADDONS : Pentru a se evita publicare pe net sau copyright-ul mi-am scos 3 ore din timpul personal si am pus licenta PE FIECARE PLUGIN ! AntiLicenta este conectate la un plugin secret / ascuns si fara acel plugin nu functioneaza addons-ul! Am scazut lagul cu aprox 20ms Am facut admin_sql.amxx ! Toti adminii se pot baga dintr-o baza de date mysql sau ,cum prefer eu , dintr-un nvault din cstrike care e conectat la un mic panel
 12. 1. Nume si Prenume: Andrei 2. Nick Forum: Sticks 3. Varsta:15 4. Ocupatie: Liceu 5. Locatie: Constanta 6. Hobby: Scripting ,HTML ,PHP ,JAVASCRIPT, C# , WebDesing ,WebDeveloping s.a.m.d (tot ce are legatura in materie de scripting si developing) 7. O mica descriere: Te respect daca ma respecti ,nu ii sufar pe cei stresanti si nesimtiti cu mult tupeu ! Baiat de cuvant ! Pactic MMA / KICKBOXING ! Invat pe profil de mate-info avansat intensiv engleza deci greu cu scoala 8. O poza cu tine: pass 9. De unde ai aflat de noi: de pe fostul server de go 10. Care a fost prima impresie despre forum/oamenii ce tin de forum(staff) : Una foarte buna
 13. Nume plugin : Admin Who In Forma de Meniu Poze : Click Download Link : https://www110.zippyshare.com/v/VW9CvmsQ/file.html https://www110.zippyshare.com/v/G74XBn5c/file.html https://www110.zippyshare.com/v/PfJLn2MI/file.html admingroups.amxx il puneti in plugins AdminGroups.txt in data=>lang AdminGroups.ini in configs intrati in plugins.ini si adaugati la final : admingroups.amxx Pluginul este facut de OcixCrom dar modificat 90% de mine in asa fel incat sa nu mai dea bugul de Data Undefined cand dai /who ! Pentru a adauga grade intrati in AdminGroups.ini si dupa linia " # <name> = <flags> [view flag] " puneti in felul urmator : Nume grad = acces | ex : Fondator = abcdefghijlmnopqrstu | *Pluginul contine reclame dar s epot modifica din txt si ini !
 14. Tin sa mentionez de pe acum ca nu o sa postez pluginurile cu respectivul model ! Mai tin sa precizez ca 90% din pluginurile pe care le voi posta nu sunt facute de mine ! Cele facute de mine le ofer contra cost ! Tina sa mentionez ca nici sma-urile nu le voi posta decat in caz ca pluginul contine reclame !
Powered by Invision Community




×
×
 • Create New...