Sedinta sambata ora 21:00 cu tot stafful crashed! ×
Sedinta sambata ora 21:00 cu tot stafful forum+ts3! ×

Tema este noua ! in caz de intampinati o problema icontactati un fondator !

EzTheBeny

Moderator
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

EzTheBeny last won the day on September 4

EzTheBeny had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

1 Follower

About EzTheBeny

 • Birthday 04/19/2003

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1.Nume si Prenume: Andrei Niculae. 2.Varsta: 15 fara 2 zile, la voce nu par, dar va pot arata orice act. 3.Vechime in comunitate: Am, 2 zile. 4.Numarul de topicuri in sectiunea aleasa: Nu am o sectiune propriu zice, imi voi alege daca voi fii acceptat. 5.Motivul pentru care vrei sa faci parte din echipa administrativa Crashed # Romania: Doresc sa fac parte deoarece ma pot ocupa de o categorie, sa fie cat mai curata si plina de posturi meritate. 6.Experienta in domeniu . 2,3 ani. 7.Ai citit regulamentul(Cuvantul Cheie): VeteranPower2019 8.Gradul Dorit: Super-Moderator, Moderator, ce doriti voi. 9.Alte Precizari: Multumesc frumos pentru timpul acordat.
 2. Voi anunta aici personal cand se va redeschide serverul, sau cand stiu ce a patit, revin cu edit. EDIT: Am aflat de la scripterul nostru, cei de la care avem host, doresc sa imbunatateasca calitatea hostului asadar au inchis serverele, speram sa revina cat mai rapid.
 3. Nick-ul tau: EzTheBeny Tipul de lucrare: (Avatar) (Semnatura)?: Avatar Imagine(Obligatorie): https://hazardgfx.tumblr.com/post/187277674043 Dimensiuni (150x250) (450x150): Stiti voi mai bn. Text: EzTheBeny Text secundar crashed or www.crashed.ro?: crashed Alte informatii: GIF daca se poate pls. sa se miste gen, ca a lu Datcu, ca am vazut.
 4. Acceptat te voi astepta maine pe server sa dau testele cu tine. T/C