Tema este noua ! in caz de intampinati o problema icontactati un fondator !

Gaabii

Administrator
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Gaabii last won the day on May 18

Gaabii had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat Lasa-mi un nick si o parola. Topic Closed.
 2. Ai mai facut o cerere de admin , asteapta 7 zile pana la una noua . Oricum hotaraste-te cati ani , 15 sau 34?:)) Pana atunci poti sa faci si activitate pe server. Topic Closed.
 3. Ai gresit sectiunea ,aici esti la serverul CLUB , mod classic , nu la serverul GO. Topic Closed.
 4. respins. Cifrele , primele 7 din cnp , arată varsta dvs , ceea ce ar trebui să fiți extraterestru dacă aveți 9 in cnp , pe langă regulamentul care e total deplasat de dvs. Topic Closed.
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. Acceptat. Lasă-mi în privat datele pentru unban. Topic Closed.
 7. Accepted. If you need anything, contact me on the forum. Topic Closed.
 8. wall pe fata in opengl32.dll . Ban-ul ramane. Topic Closed.
 9. pune link-ul de la poze aici pentru a primi unban .
 10. Crede-ma am 10 ani aproape de amxx , si eu nu am auzit asa cv :)) cu kickmenu :)) cu last :)) si cica dai ban cu amx_banip dupa ce jucatorul a fost dat afara prin kick. Hai sa o lasam asa :)) ca nu am chef sa te invat .
 11. Eu zic sa te lasi de adminat si de "Sensei" pe cs 1.6 , daca taceai doctor erai , pe viitor cand vrei sa mai scrii ceva din "codati" si din "pedepsirea" acestora , mai bine informeaza-te , pentru ca esti pamant , chiar sub nivelul marii .
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. Vrei sa ai tag-ul tau personalizat pe serverul nostru CLUB.CRASHED.RO . Nu stii cum sa il obtii , este simplu , daca il vrei pentru o zi de proba , il poti comanda , dand un boost in gametracker.rs Cum dau boost? Trimiti un sms in formatul urmator Numarul la care sa trimiteti SMS: 1235 Formatul mesajului: TXT GTRS Adresa IP Nume trimite la numarul 1235 Exemplu mesaj: TXT GTRS 193.104.68.58:27025 turshija Pret mesaj: €1.00 + TVA Pentru a confirma ca ai dat boost , urci poza cu msj de confirmare pe imgur.com , si il lasi pe privat lui @TATA*jo* & @!r!n@ & @Gaabii . Daca nu iti rasp in maximum 2 ore , intri pe serverul nostru de teamspeak3 ,(Ts.crashed.ro) la camera Club si noi iti vom rasp imediat. Te-ai hotarat si il vrei permanent , il poti avea donand 5 euro . Te-ai plictisit de tag-ul tau , si vrei sa il schimbi , dai un boost ca mai sus , urmezi aceias pasi , iar noi ti-l vom schimba. ATENTIE ! Doamnele sau domnisoarele beneficiaza gratuit de tag .