Sedinta sambata ora 21:00 cu tot stafful crashed! ×
Sedinta sambata ora 21:00 cu tot stafful forum+ts3! ×

Tema este noua ! in caz de intampinati o problema icontactati un fondator !

Jyx

Members
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Jyx

 1. ⇨ Nickname-ul Dumneavoastra :Jyx ⇨Numele canalului Dorit:Jyx*ROOM* ⇨Ati citit regulamentul si sunteti de acord cu acest regulament?Desigur. ⇨Unique ID:wHf4UGH08BFMJ3xVE+tCWeQCCpA= Alte Precizari:Multumesc.
 2. MODEL DE POSTARE Nick-ul tau: Tipul de lucrare: (Avatar) (Semnatura)?: Imagine(Obligatorie): Dimensiuni (150x250) (450x150): Text: Text secundar crashed or www.crashed.ro?: Alte informatii: INFORMATII UTILE Aici aveti cateva Site-uri cu Stock-uri https://hazardgfx.tumblr.com https://kidsssgfx.tumblr.com/ http://cristi-75.tumblr.com FIECARE DESIGNER ARE LA DISPOZITIE 48H SA RASPUNDA LA CEREREA FACUTA DE MEMBRUL COMUNITATII! Dupa 48h se va da T/C la cerere! Nick-ul tau: Numele Tau de pe Forum Tipul de lucrare: Avatar / Semnatura / Wallpaper / Logo Imagine: Stock-ul tau Dimensiuni: 150x250 - Avatar / 450x150 - Semnatura / s.a.m.d Text: Text-ul care doresti sa apara pe lucrare Text secundar: CRASHED.RO/www.crashed.ro Alte informatii: Alte informatii despre cum doriti sa fie lucrarea. REGUlAMENT respectati modelul de mai sus; fara OFF-TOPIC, vorbiti doar la subiect; nu aveti voie sa puneti imagini deja editate; cei ce nu vor respecta regulamentul vor primi WARN; pentru a face o cerere aveti nevoie de minim 30 de posturi. NU aveti voie sa cereti Avatar/Semantura in acelasi post. Riscati Topic Closed + Warn NU AVETI VOIE SA MODIFICATI ACEST REGULAMENT/MODEL!
 3. Nick actual:Jyx.dll Nick dorit:Jyx Motiv :Arata foarte urat cu ".dll"
 4. Votat: Freakz-66 csserver:3
 5. Salutare! Scopul topic-ului nu este punerea unui model pe care să-l copiaţi şi pe care să-l repostaţi cu ideile voastre. Vreau să fie o categorie liberă, fiecare putând să-şi facă un topic în propriul stil, dar urmând următoarele criterii: #Oricine vrea să posteze în această categorie trebuie să se informeze bine despre programul/hardware-ul etc. pe care-l abordează. #Aş dori un mesaj în Privat cu tema pe care vreţi să o dezbateţi şi câteva detalii ( sursă/imagini etc. ), în acest mod evităm Post-Hunt-urile sau Post-urile inutile. #Post-urile vor rămâne deschise 24h, aşteptând păreri/sugestii/critici ş.a. #Numele posibilului post aş vrea să fie de genul: "Ce este [...]?/Cum ne ajuta [...]?" şi tot aşa, fiţi creativi. *Deocamdată, regulamentul este provizoriu, o să mai vin cu edit-uri. ( Îmi puteţi da prin PM sugestii/reguli care aţi vrea să fie implementate. ) The English version will appear after the whole Rules Topic is finished!
 6. Regulament News: 1.Cand incepeti sa postati un TOPIC la aceasta categorie asigurati-va ca titlul contine "[Stiri IT]" la inceput. 2.Aveti voie sa postati maxim 5 topicuri pe zi. 3.Aici vor fi postate lucruri despre Telefoane,PC-uri,Noutati,etc 4.Nu postati ce nu are legatura cu categoria - WARN 5.Nu aveti voie double-post,etc WARN 6.Topicul inactiv de 3 zile vor fi inchise de catre Moderatorii Sectiuni!
 7. Model de postare: Numele tău: Explică întrebarea sau problema: Alte precizări: RO.Regulament de postare: Atunci când deschideți un nou topic în vederea soluționării problemei, încercați să oferiți cât mai multe informații. Cine postează în topic-uri sunt rugați să abordeze cu seriozitate respectiva întrebare sau problemă. Evitați posturile de genul: "hai odata" sau "am facut topicul degeaba", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Întrebare/problemă] Nume", exemplu: "[Întrebare] Excentriq". EN.Posting rules: When you open a topic in order to solve the problem try to provide as much information. Those who post in topic sites are asked to address seriously the problem. If not solve alone or with a member Please specify solving. Please avoid posts like: "come on", "I did nothing topic", because they are considered post-hunt and you will be punished. Alte informatii: Dacă soluționati singuri sau cu ajutorul unui membru întrebarea sau problema, sunteți rugați să precizați rezolvarea în topic. Dacă în 3 zile autorul topicului sau altcineva nu a mai postat, topicul va fi închis de unul dintre moderatorii categoriei. Pentru orice întrebare despre un telefon, calculator, laptop sau orice problemă aveți legată de acestea, vă rugăm să completați modelul de mai sus și să fiți cât mai clari posibil, acest lucru ajutându-vă să primiți un răspuns cât mai rapid
 8. Numele tau(Real Nick-ul tau: Cati ani ai?: Problema ta: Cand ai intampinat aceasta problema?: Cat de grav ti se pare: Poze/video daca e necesar:
 9. >> Aceasta este categoria Tutoriale Aceasta categorie este destinata celor care vor sa învețe lucruri noi în legătura cu IT și tot ce tine de tehnologie și celor care vor sa împărtășească cu comunitatea toate cunoștințele pe care le au. De la tutoriale despre jocuri, rezolvarea problemelor anumitor gadget-uri sau doar tutoriale pentru anumite programe, aici este locul unde le puteți găsi! - Aveți voie sa postați maxim 3 topic-uri pe zi! - Spam-ul sau dublu post-ul nu sunt permise! - Titlul topicului [Tutorial] Nume! - Nerespectarea condițiilor poate fi sancționată cu WARN/BAN!
 10. Jyx

  Crashed.Ro/Gadgets

  >> Aceasta este categoria Gadgets In aceasta categorie puteți discuta liber despre telefoane, Pc-uri și tot ce tine de ele, și multe alte gadget-uri care va plac, sau nu.
 11. Regulament Hardware 1. Se respecta regulamentul general al forumului. 2. Incercati sa dati un aspect cat mai placut articolului creat, folosind diferite (bbcod-uri, imagini, video-uri). 3. Articolele trebuie sa aiba minim 5-6 randuri de text, si daca este posibil, o poza descriptiva. 4. Post-hunt-ul este Strict interzis ! Comentarile de genul : ''Misto'', ''Imi place'', ''super''. Vor aduce dupa Warm! 5. Articolile vor fi inchise de catre moderator sectiunei dupa 7 zile de la crearea acestora, permitand astfel userilor posibili.atea de a discuta pe tema respectiva in perioada acordata. 6. Nerespectarea regulilor de mai sus se va sanctiona cu o antentionare de catre Moderatorul sectiunii la prima abatere. Urmatoarele abateri vor fi sanctionate cu Warm. 8. Aveți voie să deschideți maxim 15 articole/zi în această secțiune. 9. Verificați dacă articolul respectiv are greșeli, necesită editarea unui text, etc. Nu dați copy+paste de pe toate forumurile (încercați să postați subiectele într-adevăr importante și nu toate știrile aleatorii găsite).
 12. Bugetul maxim (informatie necesara pentru gasirea unor componente potrivite): Perioada achizitiei (pot aparea reduceri de care nici sa nu stiti): Modul de intrebuintare al sistemului (gaming,programare s.a.m.d): Vei face overclocking in viitor? (overclocking-ul este facut doar de catre cei experimentati, informati-va inainte sa raspundeti): Configuratia trebuie sa contina si monitor? (daca nu, precizeaza rezolutia maxima a monitorului detinut si spune-ne daca doresti sa-l schimbi in viitor): Doresti includerea in buget si a unor periferice? (mouse, tastatura, boxe etc): Vrei sa pastrezi o componenta de la vechiul sistem? Daca da, care?: *In cazul in care doriti sa achizitionati doar o anumita componenta pentru sistemul vostru actual, sunteti rugati sa va postati configuratia actuala si sa precizati pana si cele mai mici detalii pentru a primi raspunsuri rapide cu recomandarile potrivite. *In cazul in care aveti un sistem si doriti sa-l optimizati, urmati exemplul de mai sus si postati si cea mai mica informatie despre sistemul actual pentru a putea primi anumite propuneri pentru componente cu ajutorul carora sa puteti obtine o eficienta mai buna a acestuia.
 13. Jyx

  Ce este software?

  Prin software soft sau rareori și „logicial” [ se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau și cumpărat din comerț de-a gata]. Prin contrast, cuvântul hardware desemnează partea fizică a calculatorului sau a sistemului informatic respectiv. În general, pentru a funcționa, un sistem informatic are nevoie de ambele componente, în plus și de datele care trebuiesc prelucrate. Uneori și aceste date sunt considerate a face parte din software. Componenta software poate include toată gama de produse de programare, uzual formată din sistem de operare, drivere și programe de aplicație. În anumite cazuri speciale părți din software se înglobează din construcție în hardware - prin folosirea de circuite integrate preprogramate. În unele domenii, prin software se înțeleg în primul rând datele cu care lucrează aparatele sau calculatoarele, cum ar fi imaginile digitalizate, sunete și piese muzicale, jocurile pentru calculator, filme digitalizate, clipuri video și multe alte date asemănătoare. În caz extrem, până și purtătorii fizici de date sau "mediile" sunt considerate a fi "software", ca de exemplu discurile optice de tip CD și DVD, casetele video VHS și miniDV, casetele audio ș.a
 14. Aici se vor discuta sau se vor arunca în discuţie, subiecte care fac referire la partea pe care toţi o numim software. Numele fiecărui post făcut trebuie să fie aşa : "[NEWS/REVIEW/INFO] Subiect " !!! ATENŢIE !!! Este strict interzis -> Reclama Limbajul indecent/vulgar Off-Topic Post-Hunt Posturile făcute aiurea NU SE ACCEPTĂ COPY/PASTE 100% , ÎNCERCAŢI MEREU SĂ PUNEŢI ŞI CEVA DE LA VOI. Aveți voie maxim 10 articole pe zi.Cine încalcă regula, va primi Warn ! P:S: Dacă nu respectaţi acest Mini-Regulament, veţi fi avertizaţi prin Warn sau Ban(Temporar sau Permanent, depinde de regula care o încălcaţi)
 15. Jyx

  [Model]-Postare Carti.

  Numele carti: Numele Autorului: Data aparitiei: Ce parere ai despre carte?:
 16. Jyx

  [MODEL]-Postare Anime.

  Model de postare Animeuri Nickname forum : Numele animeului prezentat : Descrierea animeului: Autorul animeului: Numarul sezoanelor : Parerea ta despre anime: Data aparitiei: Genul: AMV: Coperta:
 17. Regulament Aveti voie sa faceti maxim 5 topic-uri pe zi! Fara x2 reply intr-un topic! Fara OFF-Topic sau Post-Hunt! Fara injurii sau certuri atat in topic-uri, cat si in diferite reply-uri! Daca nu va place acel actor, ocoliti topic-ul.... Pentru a vedea daca a mai postat cineva un actor pe care ati fi vrut sa-l postati, folositi functia "Search"! Toate campurile din model-ul de postare sunt obligatorii Numele topic-ului o sa fie "[Actor] Numele acestuia" Topic-urile se inchid dupa 72 de ore de la deschiderea acestora! Model Poza: Nume Complet: Data Nasterii: Locul Nasterii: Ocupatii: Un film in care v-a placut cum a jucat: Biografie: Filme:
 18. Model de Postare: Poza coperta: Titlu: Regizor: Actori principali: Gen: Aparitia: Numar de episoade: Durata: Link IMDB: Trailer: Alte detalii:
 19. Regulament Daca vreti sa postati un film creati un topic nou. Fara injuraturi/cuvinte vulgare. Cine se abate de la regulament primeste WARN sau avertizare(dupa caz). Cine face post-hunt primeste warn. Fara reply-uri gen "tare" "fain" etc. Cine nu respecta cele doua modele de mai jos va fi sanctionat cu WARN. Titlu Topic: "[Film] Nume" Aveti voie sa inchideti topicurile dupa 72 de ore de la postarea acestuia! Model de postare Filme Poza coperta: Titlu: Aparitia: Genul filmului: Regizor: Actori principali: Durata: Link trailer: Alte detalii: