Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

👾 Căutăm personal

Dacă ești activ, prietenos și știi cum să îți faci treaba

aplică pentru una dintre funcțiile disponibile.

📚 Rămâi cu noi

Știm că îți place forumul și vrei să stai cât mai mult cu noi

de asta îți recomandăm să citești regulamentul.

Unbelievable.

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

thumbs_up_down 9 Neutral

About Unbelievable.

 • Birthday 09/20/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Contra, a fost inainte de a fi data "legea". "Nu va vanati intre voi sau va vanez eu" sa tineti minte vorba asta. #respect.
 2. Pro, n-ai ce cauta ca admin cu niciun fel de schema, cfg special sau rahaturi, remove, fara warn sau alte balarii, ca nu-si au rostul, suntem oameni seriosi. Si nu mai conteaza daca le-ai sters sau nu, odata ce ai jucat atata timp cu ele. #respect
 3. Pro. M-am saturat de voi vere, sunteti admini in sange si jucati cu rahaturi in cs, remove direct. Evil, chestile astea nu-si au rostul aici, invata ce-i o reclamatie si ce e un skin.
 4. Contra. Reclamatia nu-si are rostul, fiind facuta din ura, pe langa faptul ca nu era Glont pe cont.
 5. N-ai ce pareri sa astepti pentru ca toti vor zice ca stiu sa verifice. Nu manager, nu fondator, nu face selectie dupa grade, pentru altii iau promovare doar pentru prezenta, n-are rost subiectul asta ca nu se asculta.
 6. N-o sa fiu de acord cu regula asta niciodata. Nu vrei sa le cer pozele si pe facebook sau instagram? Wargods* ul e o cale sigura si simpla, daca unii sunt prea prosti sa stie sa faca un test wg, iti garantez eu ca nici upload pe imgur.com nu stiu sa faca. La wg nu verifici doar daca e albastru sau rosu, nici macar ... bine, in afara de f0rest si decybell... pe altcineva nu stiu sa verifice un wg cum trebuie, in rest lumea se uita doar la culoare "e blue ma, e curat" nu? #respect
 7. Nick codat: Cazzy IP & STEAMID: STEAM_1:0:487551764 46.102.28.12 Motiv: No.wg Dovada: https://imgur.com/a/1BHkQFP
 8. Nick codat: Small IP & STEAMID: STEAM_1:0:156673195 88.230.131.11 Motiv: No.wg Dovada: https://imgur.com/a/2sFAevQ
 9. In primul rand, n-ai pus dovada in care el iti spune asta. In al doilea rand, banul este dat pe drept, ai wg-ul rosu. Concluzia, contra !
 10. PRO | Te stiu, esti activ si stii cu ce se mananca adminul. Asteptam pareri, succes !
 11. Data viitoare foloseste te rog PrintScreen, s-ar vedea totul mai clar ...
 12. Nick pe server : Unbelievable. Numele tau : Dori. Propunere sau Raportare : Propunere. Atunci cand folosesti cutitul te misti mai repede, dar n-ar strica sa fie si mai iute de atat. Sursa de download (daca este cazul) : N-avem.
 13. Nick codat: Papaya IP & STEAMID: STEAM_1:0:64362135 82.210.138.17 Motiv: In caz de cerere de unban, astept wg ul de pe data de 22.11.2019, ora 22: 35. Dovada: https://imgur.com/a/OB2yPIt
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...