PauzaLiaf

Mix Area
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

PauzaLiaf last won the day on February 1

PauzaLiaf had the most liked content!

Community Reputation

29 Fabulos

About PauzaLiaf

 • Rank
  Demon Poster
 • Birthday July 22

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PauzaLiaf

  Inscrierile s-au terminat. Concursul s-a incheiat. Nu avem un castigator !
 2. PauzaLiaf

  OKE. Este treba ta. Am scos ce era de scos.
 3. PauzaLiaf

  Bine ai venit ! Sedere placuta si lunga !! 🙂
 4. Este un topic foarte mare pentru ca sedinta a fost destul de lunga. Am intalnit de la ultima pana la aceasta sedinta destule situatii si au trebuit clarificate. Mai jos, minuta si ceea ce s-a schimbat in cadrul regulamentelor si a serverelor. In cadrul ultimei sedinte au fost abordate problemele enumerate in reply-ul anterior. S-au decis urmatoarele: @LizabiC a primit +1 pentru propunerea de a modifica sursa de plugin a.i. atunci cand un admin scrie in chat /harti sa apara ultimele 5 harti jucate. @NICOLETA a primit +2 pentru propunerile facute pe forum: a nu se mai arata i
 5. PauzaLiaf

  Acceptat. Ideea sunt buna. Am vorbit si la sedinta despre treaba asta: Cine nu renunta usor la ele atunci cand intra la noi la mix poate sa isi asume banul permanent.
 6. PauzaLiaf

  Asa cum am discutat la sedinta propunerea ta va fi acceptata si ai primit +1. Pentru banarile ulterioare: Cand playerul este inca pe server folositi: amx_banip NUME amx_last amx_addban STEAM ID NUMERIC Cand playerul nu este inca pe server folositi: amx_last amx_addban STEAM ID NUMERIC Pe comanda de amx_last nu se mai afiseaza ip-urile decat steam-id-urile, iar comanda de amx_showip a fost scoasa. Banarile pe ip pentru playerii care nu mai sunt pe server vor fi date din log-uri de catre fondatori.
 7. PauzaLiaf

  King : -1 trebuia sa sanctionezi. MACY: Ban 1 ora Data viitoare faceti glume doar cu cine va permite. Indiferent daca sunt sarate sau nu (glumele) - altfel asumati-va ca unii se pot simti jigniti si doar daca ii numiti nesimtiti si va pot da ban.
 8. PauzaLiaf

  Acceptat ! Have fun si nu abuza 🙂
 9. PauzaLiaf

  Avand in vedere ca sambata, 30.01.2021, ora 21:00 mai multi admini au spus ca nu sunt siguri ca vor putea participa la sedinta aceasta (printre care si eu) am hotarat impreuna cu @abdom!NaT!oN___sa mutam aceasta intalnire (foarte importanta pentru noi toti) in data de 31.01.2021, aceeasi ora - 21:00. In acest sens sunteti anuntati si pe forum si va rugam sa transmiteti tuturor adminilor acest aspect. Multumim !
 10. PauzaLiaf

  @RaizenBanul tau a fost scos. Din log-uri reiese ca tu erai destul de bine pe minus. Inteleg ca el ti-a dat ban pe ts, dar inainte de a-ti da cineva ban pe serverele de war. Nu si-a asumat practic nici un admin sa iti dea ban. Nu inteleg insa de ce toata lumea vine si spune ca ma cunoaste pe mine. Nu stiu de ce toti o puneti pe asta cu verificarea la inaintare. @bro, data viitoare dai ban pe ts dupa ce se da ban pe sv. Nu dai ban pe ts, tu neavand admin pe servere si apoi stai sa te rogi de unu si de altu sa execute un ban. (de la s-mod la mod). Regulamentul (regulamen
 11. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 14. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 15. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password