ojumica

Member
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ojumica last won the day on January 21

ojumica had the most liked content!

Community Reputation

2 Asa-s-asa

About ojumica

 • Rank
  Membru Activ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu mai vreau sa fac parte din staff, vreau sa imi scoateti atat gradul de pe TS3, cat si cel de admin mix. Salutari si bafta in continuare.
 2. ojumica

  Avand in vedere ca era un fondator si un detinator pe canal, ei sunt cei mai in masura sa raspunda la aceasta reclamatie !
 3. ojumica

  Am intrat la echipe pentru ca eram pe server 14/14 si la echipa T erau doar 4, si eu am intrebat cine mai intra la T, si tu nu mi-ai raspuns ca tu trebuie sa intrii, tornado mi-a zis "Hai intra tu jumica", dupa care ai venit inapoi si nu intelegeam ce spui pe TeamSpeak pentru ca aveai lag cand vorbeai.
 4. ojumica

  Poftim bro, direct din regulament, baietii au facut SWITCH, nu DROP, cum ai spus tu. DROP = actiunea oricarui player de a iesi in timpul unui mix fara a aduce sau a intra un alt player in locul celui iesit in nu mai mult de doua minute. Se considera drop doar dupa ce un meci a inceput (inclusiv runda de lame), nu si pe warm. SWITCH = actiunea oricarui player de a iesi in timpul unui mix fiind inlocuit de un alt player in nu mai mult de doua minute. 5 switch-uri ale unui admin se vor sanctiona cu remove. Se considera switch doar dupa ce un meci a inceput (inclusiv runda de lame), nu s
 5. ojumica

  Numele tau pe server: ojumica Ora si data aproximativa: 18:05-18:20 ceva de genu Serverul pe care se juca: mix3.crashed.ro Steam id numerical (al tau): STEAM_0:0:149641659 IP-ul tau (se poate obtine de aici😞 Steam id numerical (al adminului reclamat - foloseste comanda status pe sever): STEAM_0:1:494935900 Motivul reclamatiei: Da ban aiurea. Dovezile care sa sustina motivul reclamatiei: 1947 dropped 1947 has left the game *** bro killed ojumica with a headshot from ak47 *** Tupac connected MOUSE5 is unbound. MOUSE5 is unbound.
 6. Propunerea efectiva: Ar fii o idee sa se vada scorul din timpul mixului SUS. De ce crezi ca ar fi o idee buna: Pentru spectatorii care vor sa intre sa joace, ar fi mai usor sa vada scorul sus, asta aplicandu-se si jucatorilor din mix. Ce puncte negative ai identificat in propunerea ta (daca sunt): Nu sunt.
 7. ojumica

  Dau cu pumnu pana ies :)) Ce ai face daca ai ramane pe autostrada fara ulei de motor?
 8. ojumica

  JOC

  Litera E, domnule V.I.P 😘
 9. ojumica

  Fara Shaorma cu sau fara maioneza?
 10. ojumica

  Foarte putin inspre deloc. Va jucati Liga Legandelor?