NICOLETA

Domnisoara
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Asa-s-asa

About NICOLETA

 • Rank
  Membru Activ
 • Birthday 10/15/1997

Recent Profile Visitors

295 profile views
 1. NICOLETA

  Nu vreau sa fac dublu post dar fie. Eu nu eram pe server atunci. Nu am ce sa iti fac. Vorbesti aiurea si ma si jignesti in loc sa imi spui toate problemele fata n fata sau Printr-o reclamatie pe forum. Tura viitoare ai grija la limbaj. Daca nu vedeam prin discutia de aici sigur afla altcineva prin Log-uri. Pentru limbajul de pe server se da direct ban, pe teamspeak se da kick si dupa ban 1 h daca continui cu jignirile.
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Numele tau pe server: NICOLETA Ora și date aproximative: mai devreme, nu stiu Serverul pe care se juca: - Număr de abur numeric (al tau): Steam id numerical (al playerului reclamat - folosind comanda status pe sever): Motivul reclamatiei: limbaj Dovezile care sa sustina motivul reclamatiei:
 4. NICOLETA

  Pro ❤️
 5. Propunerea efectivă: Sa apara la inceput de mix pe chat un mesaj cu modelele permise si nepermiseee De ce crezi ca ar fi o idee buna: Atunci cand intra un player nou care foloseste modele ESL sa nu mai fie discutii de ban / wargods. Ce puncte negative ai identificat in propunerea ta (daca sunt): Nu sunt puncte negative.
 6. Propunerea efectivă: Restrictionarea accesului (adminulor) la ip-urile playerilor de pe server. De ce crezi ca ar fi o idee buna: Nu vor mai fi pe server amenintari de flood. Ce puncte negative ai identificat in propunerea ta (daca sunt): Nu sunt puncte negative.
 7. NICOLETA

  Buna. Din ce stiu eu ultima data ii s-a facut verificare si era curat. Pauza a zis si astazi ca ii s-a facut verificare. Sa decida fondatorii. Eu nu eram pe canal atunci. Banul a fost dar pe dreptate. Se aplica acest regulament cand nu este un watcher online.
 8. NICOLETA

  Buna. Eu am jucat contra lor, nu a procedat corect, atata timp cat esti pe t / ct. Trebuia sa ii dea mute, sau kick, rugai un Moderator sau Super Moderator pentru treaba asta, nu mai actionati asa. Ban-ul este nefondat, daca venea si te jignea a doua oara ii dadea un grad de pe ts ban 1 ora. Nu se dau ban-uri asa degeaba, si tu ai jignit la randul tau si nu ti-a mai facut nimeni nimic.
 9. NICOLETA

  Contra
 10. NICOLETA

  Contra, si iti zic si de ce : 1. Limbaj si 2. Pentru ca dai drop si te oftici mult. Intr-adevar ai activitate, intrii seara de seara, dar momentan contra, pana te mobilizezi si nu mai plangi :)).
 11. Nume: berrybomb~Cu ce ai ajutat server-ul si cum il vei ajuta in continuare? ; momentan cu playeri, dar voi ajuta in continuare cu playeri noi, sa avem servere full, sa ajut cu grade si tot ce tine de server sa fie ok. UniqueID: SmFN9RtxmyRKicG3EQSIYA+qeVc=Alte precizari? : La multi ani Zau 💋
 12. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 13. NICOLETA

  Prenume »Nicoleta Vârsta» 23 Locația »Bucuresti Ocupație» Manager Hobby-uri și pasiuni »it, gaming, gatit Nick CS» berrybomb ~ Mod preferat »; mix, public, Dr, kz, ascunsea, gungame, cam oricare. Steam (On / Off) : onDe unde ai auzit de Crashed.ro România? »Gametracker Acordă sau notă comunității» 9 Contact » aburiAlte detalii» pup zau😂❤️