Agresiv 0 Posted December 26, 2020 1. *Tipul lucrarii (avatar/semnatura/banner etc.) : Avatar.2. *Dimensiuni (Avatare : 150x250, 150x300, la restul dupa placul designer-ului ) : Cum doreste designerul.3. *Stock ( OBLIGATORIU ) : https://imgur.com/a/cCIJRVl4. *Text principal: Agresiv5. *Text secundar (crashed/crashed.ro etc.) : Crashed, undeva jos sau cum crede designerul ca se vede cat mai ok.6. *Detalii ( culori , efecte , font ) : Nu stiu.7. *Ai citit regulamentul cererilor ? : gfx designers Quote Share this post Link to post Share on other sites
Senor 3 Posted December 27, 2020 (edited) Din pacate am pierdut hardul cu tooluri si nu prea am gasit cu ce sa iti fac avatarul :x, o sa revin cu un edit in cateva zile cand fac rost de altele Edited December 27, 2020 by Senor Quote Share this post Link to post Share on other sites
Agresiv 0 Posted December 28, 2020 Salut, este ok, insa nu-mi place cum ai editat scrisul, cu acele patrate.. Daca poti pune scrisul asa direct gen pe poza, fara alte chestii. Oricum, mersi si mai astept alte lucrari. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts